Goncaa41 Zdlm123 senin bayağı uzun sürmüş 😁😁 benim 3hafta filan sürdü sürmedi geçti çok şükür😁 seninki de geçer ama valla zor durum hiç düşkünde değilmişsin aynı bende öyleydim,daha zor oluyo öyle durduramıyosun o beynini 😁😁😁 geçicek inşallah geçicek 😁😁
Mucizelerim3 Zdlm123 😂😂😂 konsantre önemli tabi. Ben hep sadece bende bir sorun var sanırdım kendi kendime kızardım ama önünede geçemezdim eşim beni çok ağlatmıştır o konuda yok derdi kavga ederdik sinirden ağlardım yani bir daha o duyguyu yaşamak istemem inan 😂😂😂
Zdlm123 Mucizelerim3 ay bende yok denince ağlıyorum e tabi ağlamak duygusundan değil gelsin o da yanassin dihe kıyamadım istiyorum adam buna cidden agliyomusun diye bidaha güluyo ay bizim evlilik şamata resmen 😂😂😂
Zdlm123 dilay_06 ahaha ben o zamanda isterim heralde su durumuma bakılırsa ben bu adama bedel odetemiycem bu seferde lohusalıkta istek olcak gibime geliyo şimdiye kadar isteksizliğin bedeli heralde benimki😂
Zdlm123 Kukulikukuli12 ay ben o kadar dayansam ne güzel benim ki daha tuhaf😂 dedim ya günde 2 defa isteyecek haldeyim halbuki gün boyu aklımda değil ama eşim yanıma gelince bı tuhaf oluyorum😂
Esragungor34 Zdlm123 hormonlardan olabilir normal bence bende 7 aylık gebeyim en başından beri isteğim tamamen kaçtı 🤷
LionsMom Bende 7 haftaligim isteksizlik var aşırı öncekine göre adam peşimde dolanıyor da Bende nasıl atlatsam diye düşünüyorum hep bahane buluyorum bu aralar halsizim ondan sanırım 🙂
Zdlm123 LionsMom bizimki Şi de gelsin de biz çevirelim imkansız adam istesin diye ne yapacağımı şaşırdım 😂
Bellabells Zdlm123 ben çok istekliym ama ilişki istediğimiz gibi olmayınca hevesim kaçıyor.ağrılar sızılar maalesef bir tadı olmuyor.31 haftalığım.
Love13 Zdlm123 bende 25.haftadayım benimde aynı gerçekten çok enteresan rüyalarımdan uyanıyorum 😂 bide benim yasak doğuma kadar ilişki falan yok kafayı yicek gibi oluyorum 😂😂