Benanneoluyorum Kızçeler temizliğe kaçıncı haftada başladınız?? Ben 28′de başladım ama yardım edenim yok erken mi sizce😊
3Tospikannesi Benanneoluyorum 21+2 duvarlar kapılar boyandı kapı kulpları değişti camlar, perdeler vs say say bitmez 😂 herşeyi şimdiden yaptık doğuma yakın normal dip bucak yapılacak yine ☺
beyzacmvrc Benanneoluyorum biraz erken sanki yine kirlenir kız tüller bile bırak başka yerleri. bı 32 falan olaydın bari 😅 33 olcam hala bizey yapmadım 36 lilari falan bekliyorum annem gelcek Şimdiden mesela buzluga biseyler yap koy temizlik değilde ☺️
Benanneoluyorum Deletedmom_116 Oy maşallah bitirebilmissin😀 bir şey kalmamış zaten doğumuna ne temizliği yapacaksın kız🥴 halin var mı😀😊
Benanneoluyorum ilaydailem Kapılarımı sildim, peteklerimi sildim tüller perdeler yıkanacak ama daha erken zannediyorum
Sunactn35 ilaydailem duvar silmek kapıları silmek perdeleri yıkamak koltukalrı silmek dolap içlerini silmek gibi ağır temizlik 🤣🤣🤣 annem bi ay önce yaptı gitti bende aynı tutmaya calşyorum artık gümlük temizlikşe 🤣
Zeyneb_mihrap76 ilaydailem aradığım yorum sensin ya 🤣 ben haftalık evini temizliyorum zaten bu dogım temizliği nedir ya konsept gibi 🤣
Benanneoluyorum 3Tospikannesi Ay çok iyi yapmışsın kabasını önceden almak hayat kurtarıyor😀 ben 28′im çok yoruluyorum her gün bir yer anca🥴
Deletedmom_116 Benanneoluyorum Halimmi geçtim benimki erkenci ha geldi ha gelcek 😂Detaylı isim yok ya sadece üç beş kendim geri dagitirgim yerlerim var😂😂
3Tospikannesi Benanneoluyorum benim elemanlarım çok kaynanam 14 yaşında kızım 11 yaşında oğlum eşim 2 kayınım hepsi bişey yaptı ben yattım 😂😂
Benanneoluyorum Deletedmom_116 Detayli çok yoruyor zaten atlatmışsın bacım😀 hayırlısı ile kucağına al bebeğini ins😊
Benanneoluyorum beyzacmvrc Benim yardım edenim yok canım şimdiden bile çok yoruluyorum bir kilerimi sildim sabah bi kalktım tabanlarım zonkluyor sen düşün😀 tülleri son bir ay kalaya bırakacağım🥴
beyzacmvrc Benanneoluyorum yani yavaş yavaş anca yaparsın petekler falan kirlenmez zaten daha. Camlarla tüller bile kirlenir işte simdideb yapsan bide mutfağın Mutfağı da yaparsın olmazsa son haftalar tek kapaklarını alırsın bidaha indirmezsin icindekileri
ilaydailem Sunactn35 ben 34.haftadayım daha yeni yaptım hepsini ufak tefek küçük işlerim kaldı hergün bişey geliyor aklıma ne temizlik ne de eksik hiç bitmiyor 😀
Zelis97 Benanneoluyorum 37. Haftada başladım. İlk gün yardıma bayan çağırdım iki günde kendim uğraştım hallettim. Suan 39. Haftayadım hergun ev sil süpür kendi bedenimi temiz tut yoruldum vallahi 😅
ilaydailem Sunactn35 sancıların başladı mı benim hafiften sağdan bi iğne batması gibi giriyor yada karnım sertleşiyor ama öyle yoğun bi ağrım olmadı
Sunactn35 ilaydailem benimde sertleşme şeklinde kasılıyo bide ayaga kalkınca aşşağı doğru baskı yapıyo bazende alttan iğne batması gibi bi acı olyo aniden başka bişey yok herşeye hazırım suan