FatimaNur51 Yenidoğan bebek kıyafetlerini yıkamak için çamaşır sıvısı mı yoksa toz granül sabun mu tercih etmeliyim? Hangi marka daha iyi Sizler neler aldınız?
Gumus25 FatimaNur51 siveno sivi deterjanini aldim trendyolda indirimdeydi. Icerigi doğal diyorlar o yüzden tercih ettim
duyygu53 Bebek kıyafetleri düşük derecede yıkandığı için granüller erimeye biliyor sıvı olanlar daha mantıklı
Sevilayms Gumus25 Bende aldım aynı markayı ama yorumları okudugumda satıcılara guvenemedım , E -bebekten almanızı tavsıye ederım.
TugSozTan Granül aldım fakat kullanmadan önce sıvı hale getiriyorum eğer olduğu gibi atarsanız erimediniz oluyor erimezse kıyafete yapışıyor. O yüzden ben böyle kullanıyorum. İçeriği saf temiz olduğu için kullanıyorum çift durulama yapıyorum
Slxkldk FatimaNur51 dalin yenidoğan sıvı deterjanını aldım doğal içerik olanı. Öyle yazıyor bilemiyorum artık
61lazkizi61 FatimaNur51 toz.olanlar düşük.isita beyaz beyaz kaldığı için oğlum.dogdugund3n beri Green cleen kullanıyorum canım 3 senedir şimdi kızım.olucak Green cleen devam biraz pahalı ama en temiz icerklilwrden biri oğlum.alerjik aslım diye doktor tavaiye etmişti bize
Kukulikukuli12 FatimaNur51 ilk kızımda tecrübesiz din. Uni baby sıvı aldım. Ama aşırı kötü kokuyor. Suan 2.ye hamileyim baby me kullanıyorum ondan devam edicem sıvı. Uygun buldukca abc deterjan ve yumusatıcı da alıyorum o da cok güzel.