Kukulikukuli12 Asli123s ne kaşar ne nesquink ne burda söylenenleri yedim. Kızım 3700 54 cm dogdu 😆🤣 Doktor bana dedi ki sen hergün et süt ye yada sadece ekmek su ye. Bebeğin kılosu anne babısnın genetik yapısı ile alakalı. Yoksa biz her hamileyken diyelim ki et süt balık ye. Herkesin imkanı yok önemli olan kendi direncin için dengeli düzenli beslenmek her besinden yeteri kadar almak 🤷🙋 Bence kesinlikle dogru.
Mesmerize Asli123s kaşar peyniri ,hakiki yağlı baklava kaymaklı,meyve suyu,süt ,yoğurt kaymakli veeee yoğurdun yeşil bir suyu var ya onu bardağa köy köy iç cnm yoğurttan sütten daha sağlıklı doktorum 3900 /4 kilo doğar dedi 4 kilo 536 grm doğdu .
Yeso- Kaşarın kilo yaptığını söylemişlerdi bana 3600 doğdu bebişim kaşarla bi alakası varmı bilmiyorum 😂 tükettim sürekli 😂
Merve0901 Mesmerize Hey maşallah 🙈 Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin 🌸 bende her sabah tost yiyorum. Bebeğin kilosu şuan ne bilmiyorum. 25 haftalık olacağım. Bebeğin kilolu olması korkutuyor beni🙈 sağlıklı olsun tabi zayıf kilolu önemli değil ama doğum zaten başlı başına geriyor beni. Bide kilolu Bebeğin doğumu zor olur yorumlarından sonra çok korkar oldum🙈
adatuna Nesquik gevrek’in içine bakarsanız pek de masum olmadığını göreceksiniz☹️ o sebeple sağlıklı bir kilo artışı olmayacaktır. İçindeki kakao’nun bile yağını azaltıp koyuyorlar ki kakao’yu kaliteli yapan şey yağıdır.