Beyza12345 Kızlar ya korkuyorum sizlerde de. Böyle bi bisey varmiydi ? Çift rahim diye veya hamileliğiniz de sorun varmiydi
Prensimingeliyo Beyza12345 korkulacak pek birşey yok bildiğine göre hamileyken dikkat etmen lazım çünkü hamileyken hamile kalma gibi Bi riskin oluyor cnm Bi araştırsan çift rahimli olup hamileyken hamile kalanlar var türkiye de de bir örneği var hatta bebeklerin arasında Bi buçuk ay vardı
Zmr Beyza12345 benimde çift rahim yada perde var bebeğin şansın varsa düşmez dedi doktor çok şükür 33. Haftaya geldik. Yarım septum varmış detaylı ultrasonda anlaşıldı çocuğun gelişimi için yeri daralıyor diye biliyorum düşük veya erken Doğum riski oluyor içinizi ferah tutun allah büyük derim size
Beyza12345 Prensimingeliyo evet canım hatta haberlere felan çıkmışlardı netten de baktım Şimdi de öyle olabiliyormuş Diğer sıkıntı benim doktorum bunu görmedi önemli biseymis dusuk riski felan varmış ben başka doktora gidince ögrendim kendi doktoruma sordum oda bir daha ki kontrolde bakalım oda bu ay sonu acaba başka doktora mi gitsem ? Yoksa ayin sonunumu beklesem bilemedim ?
Prensimingeliyo Beyza12345 Bi 3.doktora daha git bence hatta gideceğin doktoru da araştırıp git önemli Bi konu çünkü
Prensimingeliyo Zmr bende de perde var ve erken Doğumuda tetikliyomuş bakalım şimdilik Bi sorunum yok
Zmr Prensimingeliyo daha dikkatli olman lazım ben ilk zamanlar çok ağladım üzüldüm bişey olacak diye ama çok şükür bugünümüze rahim ağzı uzunluğu iyi kapalı darısı size inşallah. günlük hayatınıza bakın stres yapmayın yiyecek ekmeği varsa doğar Doğumdan sonra da septumu aldıracağım ben nasip olursa
Prensimingeliyo Zmr yo ben kendimi hiç strese sokmadım Hatta daha öncede Bi düşüğüm olmasına rağmen Eğer sorunsuz Bi doğumum olursa ben aldırmaya gerek bile duymuyorum ünlü çok Bi büyüklüğü yok
Zmr Prensimingeliyo Beyza hanım korkuyorum demişti ona yazacaktım pardon sizin düşünceniz tabiki varlığını öğrendiğim andan itibaren büyük küçük düşünmeden bende korkmuştum canımdan bir parça çünkü