Merhaba kızlar doğumumdan bahsedeceğim ama öncelikle şunu belirtmek isterim ki korkulacak hiçbişey yokmuş kendinizi sakın kasmayın ve evrene ne kadar pozitif enerji gönderirseniz o size o kadar güzel enerji veriyor 7 nisan 38+0 haftalıkken kontrolüm vardı doğumu konuştuk ve doktorum önce 10 Nisan doğum olsun dedi biz 12 nisana aldık ve anlaştık 8 nisan cumartesi günü nişanım geldi doktorumla konuştuk hemen gel doğumu başlatacak sezeryana alıcak tabi deprem bölgesi olduğumuz için geceleri hastane normal doğum almıyor acil sezeryana geçecem tabi apar topar çıktık evden hastaneye yetiştik muayene oldum ve sadece 1 santim açılmam olmuş nst ye bağlandım sancılarım çok hafif o gün ameliyata alınacaktım ama saat 5i geçtiği için anestezi uzmanı hastaneden çıkmıştı tabi pazartesiye kaldık ama pazartesiyi getirene kadar canım çıktı 😀 eğer normal doğum başlarsa diye gidecek hastane yok en yakın hastane 1.5 saat mesafede neyseki kurtardım pazartesi saat 9 buçukta sezeryana alındım saat 10 da bebeğimi kucağıma aldılar tabi ben ameliyat başlar başlamaz uyuklamışım anesteziden 😀 dikiş atarken uyandım bebeğimin sesine hemen yanı başıma getirdiler uyanınca bir kokusu var o kokuyu almak herkese nasip olsun inşallah sezeryanı herkese öneririm 6 saat sonra yürütüyorlar ama çok abartılacak kadar ağrı olmuyor bir iki adım attıktan sonra yürümeyi çok isteyeceksiniz beni kimse oturtamadı 2 gün iyisiniz 5. Gün çok çok iyisiniz şuan bebeğim mışıl mışıl uyuyor Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏 biraz uzun oldu galiba 😀