Tazehamis44 Kızlar 14 haftalığız hala öğrenemedik cinsiyeti devlet hastanesine gidıyorum.Özeli aradım 16.haftada cinsiyeti söylüyoruz dedi normalde özel daha erken söylemıyor mu
u-akyz Tazehamis44 özel ne alaka öyle birşey demiş 😀 12.haftada doktorum tahmin etti yarın kontrolüm var nasipse netleşecek bide hala şu devletin cinsiyeti devlet meselesi gibi saklayıp söylememesini inanın anlamış değilim 🤦🏼♀️
Ebrarkubra Tazehamis44 universite hastanesine gidiyordum söylemedi doktorum devlete gittim 14. Haftada ben sormadan kendi söyledi doktorumuz
Tazehamis44 u-akyz değilmi ya devlet sırrı gibi gittiğim doktor çok suratsız muayene edeyim de bitsin der gibi söylemedı hala
MintPink u-akyz çocuğun cinsiyeti nedeniyle bebeği aldırmak (hatta daha kötüsünü yapmak) isteyenler oluyormuş. Bu nedenle erken söylemek yasakmış aslında.
Ess91 u-akyz 12haftada benimde doktorum oglum olcagini soyledi ve cok kesin konustu. Sonradan cinsiyet degismesi oluyomu ki
Azra00 Tazehamis44 bende özele gidiyorum 11+3 tahmin yaptı doktorum 12+4 kesinleşti ama doktordan doktora değişiyor doktor bilgisi çok önemli bence
Tazehamis44 Azra00 baya iyi bı doktor aslında 16.haftada bakıyor dedi sekreteri çok merak ediyorum devlet söylemıyor napayım şaşardım
u-akyz Tazehamis44 üzücü bir durum yanına eş dahi almazlar ya eşim girse sizi mi kaçıracak çocuğumu çıkaracak içimden anlamıyorum ki .
Tazehamis44 Mavidunyamm özele randevu alıcam bilıyosunuz fiyatları çok fazla söylemezse bide boşuna gitmıyeyım dedim
Ozge56 Tazehamis44 özelde normalde 16 haftada net söylüyor ama tahmin ediyor 12 haftada. Benim özelde 12 haftada kız dedi %80 ama 16 haftada değişebilir 16 haftayı beklicez dedi. Kesin 12 söylemiyor net değil yani degişe biliyor
Tazehamis44 Ozge56 o zaman 16 yı mı beklıyeyim😕bilemedim intagramda bi doktor var takıp ediyorum 10. Haftada cinsiyeti söylüyor tam net
Ozge56 Tazehamis44 10 hafta saçmalık doğruluk payı olmaz ki. Sabredin sonra cinsiyet degisince şok olmayın.
Tazehamis44 Mavidunyamm cinsiyeti öğrenmek istediğimi söyleyim mi pekş doktora siz muayene için mi gittiniz ne dediniz