Zelis97 _brcu88_ kara dut değil canım yanlış bilgi vermemeyim. Beyaz kuru dut suyunu kaynatıp bebeğin ağzına bir çay kaşığı verince gaz olmaz denir valla ben faydasını gördüm yine yapacağım 🥲 hatta anneyede bol süt yapıyor
cahillesohbetikestim _brcu88_ iki oğluma da yaptım canım. Abartılacak kadar bir eşy değil bir damla zemzem damlattık ağızlarına hurmayı da bıçakla kesip kestiğimiz yeri zemzemle yumuşatıp dudağına sürdük o kadar
_brcu88_ cahillesohbetikestim yaani bencede abartılacak birşey değil teşekkür ederim bende yacagim Allah’ın izniyle
busenaz68 _brcu88_ evet duydum peygamber efendimizin sunnetiymis anne hurmayı ezip sadece suyunu bebişin ağzına bir miktar sürermiş bende cantamiza koydum Allah’tan mani olmazsa süreceğim bende. Zemzem bulamadım henüz bulursam onu da bir damla veririm ❤️
5melekannesi aystsnnn Ben bişey sormadım yanlış kişiye cevap verdiniz sanırım ? Diğer başka bi yorumda ağızda çiğnemekle alakalı yorumum var onu okumanızı tavsiye ederim.
61lazkizi61 _brcu88_ oglumda bir damla zemzem damlattik ağzına hurmada goturmustum ama sürmeyi unutmuşlar kızımda hem hurma götürecem yanımda hem zemzem bir damla zemzem damlatip yumuşak hurmanin ici islak oluyor ağzına da azıcık surucez insallah ben sunnet diye yapmıştım
_brcu88_ 61lazkizi61 aynen canım Allahin izniyle bende yapacağım o an heycandan falan unuturum diye kardeşime anneme iyce anlattim😂ben unutsam bile siz hatırlayın dedim eşime de anlattım ama eşim ben zaten senden daha heycanli olurum adımı bile unuturum dedi😂
Mutlulukkk _brcu88_ kesinliklee 👌🏻 Sünnet olan brsey nasil zararli olabilir aklim almiyor yani. Ama yok illa 2023e ve bilime uydurucaz 😂😂 hey Allahim neyse. İnşaallah yaptiririz untmazsak. Rabbim bebegnizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🌺
_brcu88_ Mutlulukkk aynen canım 😂inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsıniz inşallah 🥰❣️😍🌹tuzlama falan hepsi var bizde sizde nasıl
Minik1Civciv _brcu88_ zemzem suyu duydum da çiğnenen bir şeyi bebeğe sürüldüğünü ve hurmayı ilk defa duydum.
_brcu88_ Minik1Civciv hurmayı bende duymamıştım 😊🥰 bilenler vardır mutlaka diye burada başlık açtım 🌹🧿
Mutlulukkk _brcu88_ amiiinn.🌺 Valla tuzlamayi ben şu sebepten yaptrmayi dusunmuyorumm. 1 cok arastirmadm nedir degildir pek bilgim yok. 2, esime ananesi yapmis ama hicbir halta yaramamis 🤣🤣🤣🤣 o yuzdenn pek yaptrma taraftari degilim 😁😁
Minik1Civciv _brcu88_ zemzem bende süreceğim ağzının etrafına ama hurma yenidoğan bebeğe bilmiyorum ilk defa duydum canım 🥰