Cnsbzkrt 6+4 olduk bugün progestan kullanmaya başladım acaba o mu halsizlik yaptı başım dönüyor çok halsizim sürekli uyku isteği depresyona mı girdim acaba mide bulantım yok sanırım hamilelik boyunca uyucam sizin belirtiler neler
Medine05yasar Cnsbzkrt Cnm bende 2 ay boyunca kullandım evin içinde ruh gibi dolaşıyordum onu bırak baş dönmesi çok oluyordu
arsl Cnsbzkrt gebeliğin kendisi de çok uyku ve halsizlik yapıyor ilk zamanlarimda günün çoğunu hep uykuyla geçiriyordum şimdide uykusuzluk yapıyor
Medine05yasar Cnsbzkrt biliyorum seni anlıyorum doktoruna danış cnm fitil olarak kullanırsın ben öyle yaptım sonradan tabi senin kararın
Medine05yasar Cnsbzkrt tabiki cnm kontrol altında alıyoruz bu tür ilacları doktorumuz ne derse o şekil kullanıyoruz benim kese dışında kanama görüldü ondan dolayı
Cnsbzkrt Medine05yasar benimde ama kanama varla yok arasıydı sonra muayene de gördü kan uyuşmazlığı iğnesiyle bunu verdi çok sıkıntı olur mu bebek için dedim yani düşük kesin olur gibi oda genelde bi sıkıntı olmuyor tabi bu durumda riskli gebelik diyoruz dedi rabbim sağ Salim vermeyi nasip etsin kucağımıza artık ona emanet