cemreakgn 750₺ muayene ucreti ben medicana da volkan aksakalliya gidiyordum ikili tarama testi sonucu bana korkunc seyler soyledi yana yakila doktor aradim sonra tavsiye uzerine gittim ibrahim beye 1 saat ultrasonla inceledi bebegimi her seyine bakti gayet saglikli bebegin testi de erken yapmislar ben bebeginde bi sorun oldugunu dusunmuyorum dedi o gun bu gundur ibrahim beye gidiyorum cok memnunum uzun uzun bakiyor inceliyor bebegi her gidisimizde pozisyonlar yakalayamazsak kalkiyorum yuruyorum biseyler yiyorun tekrar geliyorum bakiyor bence muayene suresi cok onemli ozel hstaneler de devlet hastanesine donmus 10 dk bile incelemiyolar bebekleri 5 dk bebek gormek icin min. 600 lira para veriyosun ve ilgisiz ve bastan savma bi sekilde benim bi ablam tup bebekle 35 yasinda riskli gebelik ikiz bebeklerini aldi kucagina ibrahim beyle gercekten cok guveniyorum kendisine her gidisimizde 1 saat suruyo yanindan cikmamiz inceliyo konusuyoruz anlatiyo sureci surekli ibrahim bey olmazsa da hastane onermiyorum beni perisan etti hastaneler kesinlikle ozel muayenehane oneririm