Kbra-olcay Hamileyken saçını boyayan var mı veya bitkisel saç boyası deneyen ?? saçlarımı boyamak istiyorum dibim çok geldi ve beni rahatsız ediyor ama bebeğe zarar verir diye bir türlü boyayamadım
yagmur_3566 Kbra-olcay bende boyamak istiyorum ama zararlı olduğu için boyatmıyorum . Bitkisel boya kullanan çok var ama bilemedim
Tusemciiim Kbra-olcay Ben bitkiselle boyuyorum Bi sıkıntısını görmedim en son gratisdekinden almıştım doğuma yakın bir daha boyucam Kokusuda olmuyor
rumeyshaan Kbra-olcay ben siyaha boyuyordum hep doktoruma sordum organik boyalarla boyayabilirsin dedi boyadim
3Tospikannesi Kbra-olcay 19.haftada palette deluxe ile boyadım 20.haftada doktora gittim bi sorun olmadı
Denizegeabioluyor Kbra-olcay riske atmamak icin hamile kalmadan bi ay ombre yaptirdim 9 aydir rahatim😀 ama organik boyalarla boyama yapabilirsiniz diyor doktorlar yinede bi doktoruna danis oyle boya bence
aleynaaa_19 Bende 3 aylık hamileyim çok fazla beyazım var doğuma doğru boyamak istiyorum ama kararsızım bebeğimi riske atmak istemiyorum
EdaBozan aleynaaa_19 doguma yakın hicbir sorun olmuyo 35 ten sonra bütün doktorlar boyatabilirsin diyo dert etme
EdaBozan aleynaaa_19 sen yine iyisin ben sacımı boyatmadan 2 gün önce hamile oldugumu öğrendim ve benim saçlarım beyaz doludur Allah tan birkaç senedir bunu dert etmeyi bıraktım doguma yakın boyar gecerim
Haticezk Kbra-olcay benim doktorum her zaman hangi markayı kullanıyorsan yine onu kullan dedi alerji ihtimaline karşı. Brnimde aklımda soru işareti oluştu boyamayı düşünmüyorum ama emzirme döneminde boyasak süte geçme durumu olur mu acaba bende bunu düşünüyorum 🥴
Kbra-olcay Haticezk benimde en tedirgin olduğum şey o tene temas ettiğinde kana karışabiliyormuş o yüzden süte kesin geçer bence
Haticezk Kbra-olcay olabilir bir doktora sormak lazım ama süte geçen bir madde hamilelikte bebeğe nasıl geçmiyor onu anlamıyorum benim için rahat etmiyor boyamak istemiyorum hamilelikte 😅
Kbra-olcay Haticezk ben denedim dün gratisten bitkisel boya aldım ve boyadım gerçekten hiç kokusu yok saç derimi hiç yakmadı zararsız olduğuna inandım 😂