Busrace7 Merhabalar arkadaşlar ya 8 aylık gebeyim ve vücudumda karıncalanma ve kaşıntı başladı at seğirir gibi kaslarım da seğirme var böyle bir şey yaşayan oldu mu
rumisa Busrace7 her kaşınma gebelik zehirlenmesi değil eğer tansiyon ve şişlik yoksa gebelik alerjisi de olabilir şuan 36. haftadayım benimde bütün vücudum kaşımaktan yara oldu kabardı hep kanattım kaşımaktan ama elimden gelen bişey yok doğumdan sonra geçer diyorlar sağlıkla gelsinler inşallah 🥲
gzl_2320 Busrace7 36+2 yiz 3 gündür kaşınıyorum aşırı değil ama rahatsız ediyor tabi bacaklarım kollarım sırtım falan ne yapsam bilemedim çok yoğun değil geceleri uykumdan uyandırmıyor gündüzleri oluyor
Nhrdmr2147 Bir yerde okumuştum sanırım gebelik zehirlenmesi felan deniliyordu yakın bir arkadaşım dada olmuştu baya kötü bir durum arkadaşım kasimaktam vücudunu yara bere içinde bırakmıştı doğumdan sonra geçmişti
Busrace7 Teşekkür ederim geçenlerde doktorum kan idrar her şeye baktı temizdi daha bakalı 4 gün oldu gebelik zehirlemesi sanmıyorum o yüzden kaşıntım var ve böyle at seğire gibi atıyor kaslarım sizinde öyleymiş demekki bazı kişiler de normal
rumisa Busrace7 evet krem verdi ve kan tahlillerime de baktı benim vücudum öncesinde de çok atopikti egzamaya meyilliydi bu yüzden olduğunu düşünüyoruz hamilelikte hormonlar son dönem pik yaptığı için olabilir diyorlar :(
gzl_2320 Busrace7 bu sabah sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim benimle ilgilenen hemşire ablaya sordum son zamanlarda olabiliyor çok yoğun döküntülü kaşıntı değilse sorun yok dedi. Salı günü muayenem var doktoruma da soracağım zaten
Busrace7 gzl_2320 benim aşırı aşırı değil canım kaşıntı şeklinde ilerlerse bilmiyorum yeni başladı daha 32 haftalığız
gzl_2320 Busrace7 benimde aşırı değil geceleri uykumda hiç yok gün içerisinde akşamları falan oluyor ama durmadan değil sürekliliği yok