Herkese merhaba Bayramın 1 günü 35+5 te gebelik tskibim boyunca hiçbir brlirti yokken birden sancım ve suyum geldi .Takipli olduğum doktorum Bayram tatilinde olunca bende tabiki doğum başlamıştır diye düşünmeyerek bir kontrol amaçlı Kocaeli ydni şehir hastanesine gittim çünkü kadın dopum hastanesi oraya taşınmıştı .Hiçbir hazırlığı personeli olmadı halde açıldığını ne bilebilirdim .Çok yorgunum ve çok detay veremeyeceğim Uzman olmadığına emin olduğum ameliyat ekibi spinal iğnemi 6.soktuğunda yapabildi Daha neler neler Doğumdan sonra bebeğimden tam 4 saat haber alamadık en sonunda ailem çileden çıkıp olay çıkarınca 112 yi aradık burada yeryok özel bir hastaneye sevk ediyoruz diyorlar hemen aksbinde 112 geliyor bebek yoğun bskıma sedye boş çıkıyor ailem soruyor nerde bebek 112 bebek hâlâ ameliyathanenin olduğu yerdeymiş deyip ordan alıp entübe bir şekilde götürüyor Daha sonra uzun uğraşlar sonucu bende bir kaç saat sonra özel ambulansla bebeğimin olduğu hastaneye geçtim .Bebeğim hâlâ yoğun bskımda ama çok şükür durumu iyiye gidiyor Daha yazacağım çok şey var ama yazmıyorum kafamda hiç yetinde değil anlatabilfim mi onuda bilmiyorum .Buraya yazmamdaki tek neden de Eğer yakın bir zamanda bu hastanede doğum yapmayı düşünen varsa önünden bile geçmeyin sonra çok pişman olursunuz🥲🥲YETERLİ EKİP OLMADIĞI SİSTEMİM ASLA OTUR ADIĞI HALDE SIRF HASTANEYİ SEÇİMDEN ÖNCE AÇMAK İÇİN BUNU YAPANLARIDA ALLAHA HAVALE EDİYORUM.