Kfiliz Buse__ylmzz07 yoksa aldır eşine çekme o agrıyo. Rabbım tez vakitte sifamizi versın bebişlerımızi de sağlıkla kucağımıza alalım
Buse__ylmzz07 Kfiliz amin inşallah şuan biraz daha iyiyim duş aldım sıcak su torbası falan iyi geldi evde yokmuş parol hiç aldırtmadım gönderipte bekledim
Kfiliz Ulvana aminnnn. Sizin kaç genişleme dediler. Sık idrara çakmanız için mi ilaç verdıler size ??
Kfiliz Ulvana ne ilacı verdı ki adı ne. Bol su iç ben çok arastırdım. Su ve sıcak tutmak en önemlisi ve kendını yormamak ağır iş yapmamak. Ağrıyan tarafıma yatmıyorum yoksa daha çok ağrıyor
Bebeask 2 gün önce böbrek ağrısından hastanelik oldum. Acile gittim. Enfeksiyon böbreğe vurmus. Enfeksiyonum vardı zaten. Antibiyotik verdiler tek kullanımlık bide acilde serum taktılar şuan çok iyiyim. Ama 2 gün önce ölüyorum sandim
Bebeask Kfiliz bol bol su ve tek kullanımlık suya atılan bir antibiyotik var onu içtim çok rahatlattı
Bebeask Kfiliz bu aralar bayramda misafirliğe gideceğiz diye çok içmedim. Lavabo ihtiyacından dolayı. Keşke icseymisim
Kfiliz Ulvana Anladım canım çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir ağrısı oluyor siz araştırdınız mı başka bildiğiniz bir şey var mı ben çok araştırdım üşütmemek ağır iş yapmamak ve arayan tarafı yatmamak tabii ki bol su