Esmer0 ikranurkutay  bugünle birlikte dört günü testi böyle oldu iki gündür o değerlendiriyorum
Esmer0 ikranurkutay reglim gelin pazar günü 11 tane de testim kaldı ama daha koyu olması lazım diyorlar
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 yumurtlam görmüşsün sonrada çatlamış yumurtan🐣 değerlendirdiniz mi o günleri
Esmer0 cahilelafanlatamazsinyorulmaa bugün ki çatlama olmuş diyorsunuz bir gün aralıklı değerlendirmeye devam edeceğim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 kaç gündür değerlendiriyorsunuz sperm kalitesi de düşmesin ona göre hareket edin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendirin ama test yapmayı da ihmal etme ne olur ne olmaz bide regline kaç gün kaldı
Esmer0 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Reglma 6 gün var bugünü de değerlendirdim teste de devam ediyorum zaten
ikranurkutay Esmer0 canım senin yumurtlama olmuş çatlamış ozaman testin siliklesmiş son attığında inşallah hayırlı haberler alırız🥰
ikranurkutay Esmer0 çok önceki attığın testte çift çizgi ve köyü idi bence o arada yine yumurtlama ve çatlama olmuştu🌷
Esmer0 ikranurkutay LH hormonu mu yüksekmiş yumurtlama değilmişim öyle söylediler ama ben o günü de değerlendirdimm