Birkoalaannesi Esmer0 böyle tek tek uğraşacağıniza kan vermek daha sağlıkli değil mi ? Hem cebinize zarar ✨ nacizade fikrim tabi 🌴
Esmer0 dolunayes ben değişiklik oldukça paylaşıcam ilk defa kullanıyorum diye bilgi olsun diye yaptım cnm
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 pazartesi günü koyu çıkmış pik olup salı günü çatlama olmuş görünüyor, reglinizin kaçıncı günü acaba bide değerlendirdiniz mi o günleri
Esmer0 cahilelafanlatamazsinyorulmaa çift olduğunda değerlendirdim ama testi aldığım firmaya artığım da bana lh hormonun yükselmiş dedi yumurtlama değil dedi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 diğer günlerde git gide silikleşmeye başlıyor dikkat edersen hergün aynı saatlerde mi yapıyordun acaba
dolunayes Esmer0 evet yumurtlama degil bazi günler yukselir yumurtlama o cizginin rengi diğerini bastiracak o sekilde
Kucukmeleg-bklyrm3480 Esmer0 valla o firma ne dese çıkıyor ilk bi tartıştım onlarla sonra doktora gittim kist çıktı bana kist vardır onlar çift çıkar hep dedi doğru çıktı
Esmer0 dolunayes çok saol canım benim inşallah faydasını görürüm 2 düşügüm oldu 9 ay korundum geç ay bıraktım testi aldım inşallah önce rabbimin sonra testin pozitif olduğunu görürüm 🙏😊 dua edin cnm bana
dolunayes Esmer0 rabbim nasip etsin kuzum hamis duasi sana benden . Sende yatsi namazi sonrası 7 adet yasin oku . Niyetini edip. Gonlune gore verir Rabbim hayirlisiyla
Esmer0 dolunayes ilkinde alttan muayene oldum diye düştü galiba gel tahlil yaptı tahlilleri yaptım az bir şey kanptılaşması çıktı ikinci defa da adet söktürücü kullandım hamile olduğunu bilmiyordum