Kızlar merhaba 5 gün önce doğum yaptım toparlanmayi bekledim yazmak için.. Öncelikle bekleyen herkes bir an önce kavuşsun 🙏Hikayemi anlatayım size; Bayram günü hafif sancilarim vardı önce ki günler belirtim vardi kalcama kramp giriyordu sadece okdr sabahida adet sancilarim başladı hafiften takip ettim 40 dk da 1 yarım saatte 1 düzensiz sancıydı ikinci olduğu için tecrubemden doğum olduğunu anladım bayramın tadını çıkardım neyse akşamı bekledim 20 dkya düştü Meryem otunu suya biraktim Meryem süresini ve ek sureleri okudum
yürüdüm bol bol 1 saat uyudum kalktığımda 10dkya 1 düşmüştü hazırlanıp gittik çatı kontrolünde 3cmdi hemen doğuma çıkmak istemedim koridorda çömelip kalktım sancim geldikçe bol yürüdüm tekrar duaları açtım sesli dinledim 2 saat geçti çıktığımda 5cmle dogumhaneye alındım girişim yapılana kadar sorular felan derken dogumhanede 7cm oldu yatısim yapıldı 7civari biraz foto video çekineyim dedim😁çok şükür bağırisim cagirisim olmadı ebe gelip baktı tam açıktım dogumum başladı kafa cikisi vücut cikisi tam derler ya günah temizlenmesi diye o derece dışında hersey normaldi şükür 7bucukta doğurdum bitti kizlar 5 gündür iyi kötü zorlanıyorum dikislerin felan var ama evlatlarıma baktıkça çok şükür diyorum darısı başınıza inşallah 🙏🌱Tavsiye olarak;hamileyken 32,34 haftadan itibaren bol yürüyüş yaptım resmen evde durmuyordum dogumumu kolaylaştıran en önemli etken buydu ekstra birsey yapmadım ev içinde aktif biriyim zaten ve gerçekten inanarak yapıldımi Meryem süresinin etkisi olduğunu düşünüyorum ❤sudan sadece 1 yudum almıştım doğumdan sonra gorumcem çıkarmıştı hemen