Bebislerim-_ 2 bucuk yasinda kizim var ve 3 aylik hamileyim evde tek kalamiyorum sikintilarim bunlar. Ne yapabilirim destek almalimiyim yoksa bu tamamen benim elimdemi gunduzleri atak halinde geliyor
momyseker Bebislerim-_ Bi üzüntü mü yaşadınız? Çok üzüldüm bu hissi yaşamanıza. Kesinlikle bi doktora danışmalısınız
Bet1 Bebislerim-_ neden tek kalamiyorsunuz ve ne atağı geciriyorsunuz? Siz atak gecirirken kızınız ne yapıyor bence destek alın durumun detaylarını yazmamissiniz ama
Mucizelerim3 Bebislerim-_ doktor değil ehil hoca sadece götürür Allahın izniyle sıkıntınızı doktorlar anca vakit harcarsınız anladığım kadarıyla
Bet1 Bebislerim-_ psikolojik bir destek almanızda fayda var o zaman geç kalmadan bazen hamilelikler de bu tarz durumlar yadanabiliyormus buna da lohusa depresyonunun erken hâli diyorlar
Bet1 Mucizelerim3 kendi kendine de dua edebilir. İnsanları bu şekilde hocalara yönlendirmek ne kadar doğru nasil insanlarla karsilacagini nerden biliyorsunuz. Daha kadın bir psikolojik destek almamış önce doktora gitmesi lazım belki kanda bir sıkıntısı var beyinsel bir sıkıntısı var. Bu tarz saçma şeylere yönlendirmeyin lütfen
MugeGuness Mucizelerim3 hoca mı kaldı bu devirde mis gibi tıp varken. Hacıya hocaya inanmayı acilen bırakmalısınız. İnsan duayı kendi kendine de okuyabilir.
Mucizelerim3 Bet1 sevdiklerinden hoca adına destek alacak araştırıcak önüne gelene zaten gidilmez. Ama bu konularda pek yanılmam hamile zaten duygusal olarak sıkıntıda en çabuk sıkıntısını Allahın izniyle böyle giderir.
minipanda Bnde depremde enkaz altında kaldım,o gün bugündr geceleri uyuyamıyorm ve surekli kötü bişey olacak hissiyle yaşıyorum bende hamıleyim
Mucizelerim3 minipanda geçmiş olsun. Sizinki panik atağa dönüşmüş bu postun sahibinin durumu biraz daha farklı
abilgen Bebislerim-_ psikiyatriye gitmelisiniz, söyledikleriniz hep beyin kimyasının değişimiyle, hormonlarla alakalı. Hocaya vs gidelim diyenlere itibar etmeyin lütfen. Mutlaka doktora gidin. Umarım bir an evvel toparlarsınız