Meeleekk Momdiary yok canım gayet normal benim de erkek bebeğim az kaldı sağlıkla gelsinler inşallah 💙
incitanesi__ Meeleekk merak etme canım , benim kızda 29+1 de 1650 gramdı 12 gün önden gidiyor ve doktorum gayet sağlıklı gayet normal dedi ki doktoruma çok güveniyorum yeterki sağlıklı olsunlar sağlıkla dünyaya gelsinler 👼🏼🥹
Meeleekk Momdiary aman diyorum geçmesin ve günde 2 defa yemek yiyorum tatlı yok hiç canım istemedi nasıl böyle oldu anlamadım 9 kilo almışım 31 haftada 🤷🏼♀️
_Ceyda_ Patatesanne 29+1 1401 gr 38cm boy dedi ama boyu biraz kısa denildi bana 🤣🤣ben de 150 olduğum için sana çekti sanırım dedi doktor 🤷♂️🤷♂️
Era24 Haftamdayım dr 1700-1750gr dedi. Kilo normal amamkarın çevresini bir hafta erken ölçtüm dedi. Ben de geç döllenme var sanırım hep 4-5 gün geriden geliyor dediğimde o zaman normal 1 hafta önde arkada olması çok önemli değil demişti. Bizim bebiş mimyon sanırım☺️
Hilalttk16 Momdiary 30. Haftada 1710 gramdı şuan 32+0 daym 2250 gram olmuş 🙊🙊 2 hafta önden gidiyormuş 😅 ben nasıl doğuracam dediğim de de doğurursun diyolar bu gidişle 4 kilonun aşağısında olmayacak 🙉
Hilalttk16 Momdiary normal çıktı 😅 doktorumda çok şüphelenmişti hamileliğimin başından beri iri bebek olduğu için