Aselkusunannesi_ Anneler, kızıma ilk günden beri Molfix alıp kullandım. Maliyeti biraz fazla. Molfix dışında önerebileceğiniz marka var mı?
Lavantakokusu64 Aselkusunannesi_ Bu gidişte erkenden tuvalet eğitimine başlatacağız yavruları sanırım🙄 Baby turco kullanıyorum bende bebeğime memnunum, tabi karşılaştırınca nasıl fiyatları bilmiyorum ama. Hepsi burada baby turcoda ikincisi 1 tl kampanyası var bi bakın isterseniz.
5melekannesi Aselkusunannesi_ Hiç böyle pahalı bezler kullanmadım, çünkü sıçıyo ve çöpe atıyoruz çocuklarıma a101 kendi markası olan Soffy bezini kullandım kullanıyorum hala da çok iyi sızdırma pişik vs hiç bişey yok fiyatı da gayet iyi
Aselkusunannesi_ Lavantakokusu64 Baby turco çok sızdırıyor diyorlardı sizin gibi düşünenlerde var kafam karıştı o yüzden baya
Lavantakokusu64 Aselkusunannesi_ yani bizimde hemen değiştirmeyip çok çiş yaptığı zaman dışına çıktığı illaki oluyor ama ben memnunum. Bide ilk evladımda bimin bezi jenny-willy kullanmıştım ondan da memnundum
KayraVeAnnesi_06 Aselkusunannesi_ Hayır pudra yok kendinden losyonlu gibi ama öyle rahatsız edecek kadar değil En iyi bez prima onda da var ben onu da kullandım daha sonra canbebeye geçtim hiç sorun yaşamadık aşırı güzel emiciliği