Omermomm_ Kızlar 16 haftalıkken şeffaf sıvı gelmeye başladı sonradan hafif sarımsı beyaz bir şey geldi fakat şimdi yok son zamanlarda ne yapsam gelmiyor 26 haftamdayım yaşayan var mı doğunca süt sorunu yaşamam değil mi
HanifeAsya Omermomm_ bu haftalarda gelmesi sıkıntı bence doktorunuza sordunuz mu bunu erken doğumu tetikliyormuş diye biliyorum
nevzatbaskomser Omermomm_ Ne yapıyorsunuz gelmesi için, sıkmak çok tehlikeli rahim kasları uyarır erken doğuma sebep olur. Ellemeyin doğum yapınca gelir çoğu annenin sütü, hormonlara bağlı olarak
Zeyzey055 Omermomm_ 3.5 aylik gebeyken gelmişti benden 32. Haftada erken doğum yaptım ama onunla alalı değil 22 ay boyunca emzirdim sıkma canim sakin çıkmıyor diye bebeğim kuvozdeyken bile masallah inek gibiydim normalde erken haftalar sarı sıvı için ama olumsuzluk degil
Omermomm_ nevzatbaskomser ama zaten gelen bir şeyin gitmesi şüphe bıraktı masaj duş sağlıklı beslenme hepsini yapıyorum ama yok bi kaç kez sıktım onuda hafif ama gelmedi inşallah dediğiniz gibi olur
nevzatbaskomser Omermomm_ Emzirirken de bazen akıyor sonra duruyor terbiye oldu deniyor ya. Belki süt olmasına alışmıştır dışarı süt çıkmıyordur. Siz yine de sıkmayın, prolaktin salgılanınca rahimi etkiliyor
Haticezk Omermomm_ benimde çok erkenden kendiliğinden geliyordu akıyordu göğsümden ama sonra kesildi hormonlarla alakalı o da demek ki kuzum stres yapma bebiş doğunca gelir inşallah
dmtturan Omermomm_ Benimde böyleydi canınızı sıkmayın aralarda yine geliyor du her zaman değil 36 da tişörtüm ıslanmıştı şuan 37+1 de sezaryen oldum bugün ve sütüm geldi 🙏 emzirdim bebeğimi sadece sıkmayın boşa akmasın ilk süt çok önemliymiş
Omermomm_ dmtturan ay sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz, anladım teşekkürler ☺️