Bride_6470 Hanımlar yumurta ve sperm kalitesi için kullanıp veya uygulayıp memnun kaldığınız ürünler kürler oldu mu olduysa paylaşırsanız çok sevinirim ben hali hazırda suan arısütü bal propolis ve folik asit kullanıyorum eşimde keçiboynuzu özü kullanıyor bunun dışında bildiğiniz iyi ürünler var mı
Sibel_gedik Bride_6470 alakası varmı bilmem cnm ama ben Kasım ayında hamile kalmıştım . O ay Rize’ye gitmiştik kestane balı ve anzer balı tükettim , döndüğümde regl bitimiydi, ilişki oldu 20 gün sonra hamile olduğumu erken testle öğrenmiştim 🤭🤗
Nese92 Bride_6470 benim eşime doktor proxeed plus verdi sperm kalitesini çok fazla arttırıyor 6.ayin sonunda hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim
61lazkizi61 Bride_6470 ben incir kuru yapmıştım omega kullanmıştım ceviz avokado tükenmiştir.ve bol.bol yürüyüş yapmıştım canım ben faydası olduğunu düşünüyorum çünkü bunları yapmadan yumurtaların 7-8mm geçmezken bunları yaptığım ay 15-16 mm oldular ve tüp bebekle oğlum oldu ben yumurta kalitesiz diye tüp.bebek bile.yapamiyordum
Bride_6470 61lazkizi61 bişey sorabilir miyim yumurtanızın büyüdüğünü nasıl öğreniyorsunuz doktora falan mı gidiyorsunuz bende öğrenmek istiyorum ne kdr büyüdüğünü felan
Nese92 Bride_6470″#p27518980 benim eşime doktor proxeed plus verdi sperm kalitesini çok fazla arttırıyor 6.ayin sonunda hamile kaldım kesinlikle tavsiye ederim doktor tavsiyesiyle kullandık eğer ikimizde kullanacaksanız muadili var pregnacare him&her diye onu da kullanılabilirsiniz
meryy2615 Canım bende pcos var, 3. Deneme de klomen+çatlatma iğnesi ve c life diye ürün kullandim hamile kaldım ❤️ sadece 3. Denemede c life kullandım
dolunayes Bride_6470 yumurtlama gununde havuc yedim ben gunde bir adet esimde bal ve pekmezi yedi karistirip bi kac saat once
61lazkizi61 Bfduam incir kurunu bir 21 gün yaptım 7 gün ara verip 2. 21 başladığımda yumurtalarım büyümüş ve kalitesi artmıştı toplayıp tüp bebek yapıldı yani toplam 40 gün felan yaptım tabi bunların yanında doktorun verdiği vitaminler ve iğneleri kullandim
Avril Bfduam tanıdığım kullanmıştı işe yaradı ben de kullandım hamileyim şimdi ama ben biraz uzun süre kullandım altı ay kadar kullandım tüm bu takviyeleri