tunahansmom Kızlarrr benim bat 8 ama çok heyecanlıyım acaba test yapsam mı sizlerde durum nasıl heyecan var mı 😍
minikmucizeemaak tunahansmom Daha çok bar aşkım yaptığın test seni yanıltır 🤲🏻 Sağlıkla nasip etsin Rabbim tez zamanda ❤️
tunahansmom minikmucizeemaak geçen ay da böyle telaşıydım ama geçen ay 2-3 kere birliktelik oldu negatif geldi kuzu 🌸 bu ay adet bitimiyle beraber gün aşırı oldu acaba mı diyorum bilmiyorum 😍 kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var heyecanlanıyorum 🥹💕
minikmucizeemaak tunahansmom İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin ama regline 11 12 gün var yumurtlaman bile belkide yeni oldu o yüzden sen değerlendirmeye devam edip bekle ❤️🤲🏻
tunahansmom Aynen canım değerlendirmeye devam edeceğim korkuyorum bi de bu kadar denemeye ikiz olursa benim anne tarafımda çok var 😅🥹
cahilelafanlatamazsinyorulmaa tunahansmom ayy anne tarafında varsa olma ihtimali çok yüksek bence gerçi arkadaşımın ikizi var ama onun tek çocuk oldu ilk hamileliğinde ama 2. Bir hamilelik olursa ne olur bilmiyorum 😂
tunahansmom cahilelafanlatamazsinyorulmaa ikizler çok güzel ama hem maddi hem manevi gözüme zor geliyor ondan çok korkuyorum 😅 tabi her şeyin hayırlısı 😍 bir de ikiz olursa var yaaa nasıl olur acaba 4 yıl bekledi ikiz doğurdu derler😅😂
tunahansmom 23kubra23 bendede var ya kasıklarım özellikle bayağı ağrıyor onu anlamadım olabilir mi acaba diye düşünüyorum
cahilelafanlatamazsinyorulmaa tunahansmom benim ailem de yok ama çok istiyorum ikiz olsun tekrar çocuk yapma doğurma derdinde yok 😄😄
23kubra23 tunahansmom ay bende kaşık ağrısı vardı geçti bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama pazartesi erken gebelik testinde çıkar
tunahansmom cahilelafanlatamazsinyorulmaa sırayla olsun ya ne bileyim bir daha istersek doğruruz herhalde bir tanesi bi olsun da😍😅
tunahansmom 23kubra23 bencede pazartesi belli olur ama bir heyecan var içimde yapsam mı 10 gün kala negatif çıkar mı bilemedim 😍
23kubra23 tunahansmom çıkabilir ne kadar beklesen o kadar iyi diyecem de 🥴pek bekleyecekmişiz gibi de durmuyor
tunahansmom cahilelafanlatamazsinyorulmaa aynen öyle kuzum Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip etsin inşallah aslında şimdi eşimle çarşıya iniyoruz onunla test alıp akşam deneyim diyorum sizce ondan habersiz yarın mı alsam ama çok da heyecanlıyım 😍🌸