Mucizemgeldi Evet bende tüm kız belirtileri mevcut ve doktorda kız dedi sizce değişir mi bu şekilde olan var mi sonradan değişen
e_dmr Mucizemgeldi 13.haftamda tahminim kız dedigi icin doktorum emin olamadigimdan ben 15 mayistaki randevumu bekliyorum. Soranlara belli degil daha diyorum 😊
Mucizemgeldi symag yok normal kontrolde söyledi kıyafet almak için sabırsızlanıyorum değişir mi bilmiyorum bacak arası boştu yani çıkıntı yoktu
symag Mucizemgeldi benimkni 2li testte söyledi . Ense kalınlığına falan bakarken. 2 kere gittim sonra değişmedi 19 . Hafta başka doktora gittim oda aynısını söyledi emin oldum. Yinede ara renkler al .
BurcuArya35 Mucizemgeldi erken bir hafta ama bazi Dr lar ihtimal olarak söylüyor benm 2 li testte ayrıntılı ultrasona girdim fakat Dr söylemeyince bende sormadim aceleye gerek yok diye
Bebiskosuu Mucizemgeldi erkek bebeklerin organı 16-17 haftaya kadar gelişmeye devam ediyo. Arkadaşıma 12de kız dendi boştu 15-16da pipi çıkmıştı sonradan oluşabiliyor yani.
Aysee1123 Mucizemgeldi Ben 12+6 da gittiğimde tarama günü doktorum direk kız dedi. Zaten güveniyordum doktoruma ama dayanamadım 14 ken yine gittim teyit amaçlı dün hatta. Bir değişiklik yok bildiğimiz dümdüz kız 💯❤️💃🏻
ebkk Aysee1123 yarın ben de 2li taramaya gideceğim. 12+6. İnşallah söyler. İkinci hamileliğim ama yine de heyecanlıyım
Aysee1123 Esracaaa Belirti yoktu 😂 Bulantım çok az oldu benim kusmam hiç olmadı ağrım sızım yoktu tiksinme yaşamadım hep mutfaktaydım rahat geçirdim ben çok şükür 🧿
Esracaaa Aysee1123 ben oğlumda bu Şekil çok çok rahat geçirdim ama bu gebeliğimde bel kasık agrısı çok fazla üşüme var baş agrısı var rezil geçiyor yani buna şükür 🙏
Aysee1123 Esracaaa Ya kasık ve bel ağrım oldu biraz hiç olmadı değil onu yazmak aklıma gelmedi fakat ben belirtilerle cinsiyetin alakası olduğunu düşünmüyorum. Ve tatlı çekti canım hep tatlı yedim ben o şekilde
Bahar11 https://drive.google.com/file/d/1SM-4-T1R4PcbpsbkE-UGk3c1AU8I2Xi7/view?usp=drivesdk Tahminde bulunurmusuz
Rabissssscee Mucizemgeldi 12 haftada erkek gibi ama henüz çok erken hazırlık falan yapma dedi doktorum 15 haftada %99.99 kız dendi 15. Haftadan sonra değişmedi :)