Sultankocman Anneler bez stoklamayı doğru buluyor musunuz? Ya da kaç numaradan kaçar tane stok yapıyorsunuz?
Aylin735 Sultankocman stok yapmak yerine paket bez parasını kenara koyarak da stok yapmış olabilirsiniz eğer doğduğunda bez iyi gelirse pişik yapmazsa o parayla gidip kaç tane alinabiliyorsa alırsın ama erkenden almak iyi değil hangi marka aldın bu arada
Senayl34 Sultankocman Molfix aldım 1 nuamara 2 paket onun dışında hiç almadım ilk neye aliştirirsan o şekilde gider diyorlar ama her bebeğin cildi aynı değil Prima pişik yapar slpeyy yapmaz orası değişik o yüzden stork yapıp elinde patlamasına gerek yok diye düşünüyorum ilk 1 numarayi deneyip sonrasında pişik yapmazsa stok olur
hulyaakgn34- Sultankocman 2. Bebeğim olacak indirimde gördükçe 3 numara 4 numara alıyorum çünkü günden güne fiytlar artıyor 1 ve 2 alacaksan çok fazla alma 3 ve 4 çok gidiyor
saitkereminannesi02 Sultankocman Annem önlem 2 numara 3 paket baby turco 2 numara 1 paket almış ben baby turco kullanmayı düşünüyorum
MaviJournal Tamamen şans işi o da. En iyisi prima. Ama prima bile pişik yapıyor bim bezi iyi geliyor çocuğa. Parasını yatırım yapın. Altın, dolar vs her ne şekilde olursa.
hulyaakgn34- catandgirlmom yoo yoo gayet iyi daha almayın ama 1 numaradan çünkü çok çabuk kilo alıp toparlıyorlar ve günde 5 6 bez rahat değiştiriliyor
catandgirlmom hulyaakgn34- bizde günde 7-8 tane gider diye düşündük kilosuna bakarak aldık valla 🥲 alsak dert almasak dert malesef ne yapıcaz bilemiyorum ki
beyzzsenturkk Sultankocman stok yaptıklarım elimde patladı stok yapmayın kimse yapmasın her bez her bebege olmuyor maalesef
Aylin735 Sultankocman prima daha iyi açıkçası bende büyük konuştum prima asla evime girmez o kadar para bayilmam diye ama değer gerçekten