Esr10 33 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim hiç bir sikintim olmamasına rağmen yatış verdi doktor iki gün sonra da doğum dedi kordonlar birbirine dolanır diye tedbir için doğuma aliyolar bende kabul etmedim imza atıp ciktim
Svgi06 Esr10 Bende tek yumurtaya gebeyim bence haftan cok iyi beni 28de yatırıp 32de alacakları söylediler kordon sıkıntı oluyor birdaha düşün derim
Damlasuu Esr10 doktorun bir bildiği vardır bence ikizler zaten riskliyken tek yumurta ikizlerine daha riskli gözle bakıyorlar ben çift yumurta ikizlerine hamile olduğum halde doktorum yatış verse bir bildiği var der yatardım
Esr10 Svgi06 İşte yarın özelde iyi bir doktor var avicenna da ona da gozukucem bakalimmo ne dicek ona göre salı günü çam sakurada yatışımı yaptiracagim
Svgi06 Esr10 Tek yumurta ama monokoryotik monoamniyotik mi. Siizin en riskli o benim mono mono o yüzdende yatış önerdiler fetal kayıp yaşanmaması için
Esr10 Damlasuu Bı sikinti yok dedi sıkıntı olsa gizlemiyolar zaten hem diyolar direk salı günü komtrolum var ozeldeki doktorum da yatış derse salı günü yatışımı yaptirocam
Svgi06 Esr10 İkigün cok degil ben bir ay yatacam ve cok erken alacaklar içerde durunca daha riskli oluyormuş hayılrısı perinatoloji doktoruna sorun derim onlar daha tecrübeli
Esr10 MelikeYavuz Ben 33 üncü haftama geldim dün doktor söyledi enson 34 cu haftada alicam dedi yani salı günü yatisim olcak cumaya kadar doğumum olucak hayırlısıyla bakalım bebeklerimin kaç kg dogucaklar ne kadar kuvezde kalıcak çok merak ediyorum birazda korkuyorum karışık duygular icindeyim
Esr10 MelikeYavuz Bugün ozeldeki doktorumda bebeklerin gayet iyi riske atma doğumunu yapsınlar dedi kuveze girecekleri için korkma dedi güzel konuştu
Svgi06 MelikeYavuz En baştan mono mono oldugunu ögrendigimden beri üç dört ayrı doktor aynı şeyleri söyledi riskli oldugu için erken yatış erken dogum beklemek daha riskli dediler
Svgi06 Esr10 Bence haftan cok iyi benimki daha erken ola bilir 32diyorlar inşallah sorunsuz benimde o haftaya kadar gelirler saglıkla kucagmıza almak nasip olsun
Esr10 Svgi06 Aminn canım Allah hepimize nasip etsin yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı🤲
Svgi06 Esr10 Doğumdan sonra bildir bizede son durumu bende çok merak ediyorum çok nadir var bizim durumda olan 🥹
Esr10 Svgi06 Aynen yazicam inşaallah kızlar ama kendinizi kesinlikle negatife hazırlamayın güzel düşünün güzel.seyler.olsun inşaallah🤲bebeklerimiz bir birine aşırı benzicekler mesela aşırı güzel değil mi😂
Svgi06 Esr10 İnanılmaz heycanlı umarım hersey gönlümüzce olur ya saglıkla gelsinler inşallah darısı bize olsun hayırlısıyla
Esr10 Svgi06 Amin canım amin hep dua ediyorum burdaki hamilelere ve hastanemdeki gördüğüm konuştuğum onlarca arkadaşlık kurduğumuz hamile arkadaşlar oluştu bu zaman zarfı içerisinde bir birimizden duayı eksik etmeyelim🤲
Svgi06 Esr10 Güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🙏 çok heycanlı ve sabır isteyen bir süreç stres yapma mutlaka çıkarlar ordan sütünün kalitesi için güçlü ol hadi güzel haberler bekliyorum
siyahinciii Biz yirmi haftalık tek yumurta ikizleriyiz doktor kordonlar birbirine dolanmış dedi en geç 28 de hastaneye yatış en geç 32 de de alırız dedi mono mono olduğu için
Hrftm siyahinciii Merhaba ben daha yeni tek yumurta ikizine hamileyim Bu dediğiniz Mono falan ne oluyor acaba bilgi verir misiniz Ayrıca sizinde bebeklerde adet dönemine göre bebeklerin geriden gelme durumu oldumu Benm bebeklerim biri 1hafya biri 4gun geriden geliyor o yüzden doktor çok iç açıcı konuşmadı size zahmet bana yardımcı olurmusunuz 🙏🏻🥺
Yzctgb siyahinciii merhaba hatırlarsanız benimde tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotikmiş .. bir şey soracağım neden 28 de hastaneye yatırıyorlar önlem için mi hastanede 32 ye kadar bekletiyorlar onu anlayamadım