Minigininannesi turkuaz_ benim ilk gebeliğimde fasülye şeklindeydi hiç yuvarlak çıkmadı kese şekli, kızım oldu bence bununla ilgisi yok ☺️
turkuaz_ Minigininannesi ya ustrasonda bazen farklı görünüyor bide hurafe tabi bunlar kendi çapımızda eğleniyoz işte 😂 yoksa kesin diye birşey yok. Benim kuzenim 9 ay doktora gitti kız dedler erkek geldi 😂😂
Hirasongul Anneadayi0404 evet ama devlet oda çok cins bir doktordu detaylı ultrason a girdim cinsiyetine bakar mısınız dedim cvp vermedi bakti neyse kalktı gitti cinseti ne dedim kısık sesle kız dedi sonra gidebilirsin dedi hiç bir bilgi vermeden
Minigininannesi turkuaz_ arkadaşımda öyle baya kız diye isimli hastane çıkışları vs bir doğdu erkek 😀😀
kuzeyim21 turkuaz_ nasıl emin oldunuz acaba merak ettim bir oğlum var gönlümden geçen kız tabi ki de en en önemlisi sağlıklı gelsin bebişlerimiz😍
Anneadayi0404 Hirasongul devlet neden böyle ya gerçekten gebelerle hiç ilgilenmiyorlar doğru düzgün cevap alamıyorsun bende bi kere gittim devlete benimle ilgilenmediler ben artık özele gidiyorum en azından bakıldığımı ilgilenilenildğini anlıyorum
Hirasongul Anneadayi0404 öle yapıcm ztn bu cinslerle uğraşılmiyor siz erkek dediniz ya kesesinden mi anlatiniz yoksa hismi
Yayuze Tugbavepamuguuu erkek olma ihtimali çok çok yüksek diye düşünüyorum vücudu çok belli çünkü kız bebekler et gibi olurken erkek bebeklerin vücudu oluşur bizim ultrason fotoğrafımız da böyleydi ☺️