Kızlar ben 20+4 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah nasip ederse daha cinsiyeti öğrenmeden eşim kaynanam falan konuşurken alınacakları set halinde alın uygun olur dedi kaynanam bende bebek arabasını puset setini ablam alıcak mobilyasını da eşim aldı zaten şimdiden odasını kurduk şükür mama sandalyesi yürteci falan bir alın dedi kaynanam bende erkek olursa yürteç kullanmayı düşünmüyorum cinsiyeti belli olsun ona göre alıcaz dedim kaynanam da senin düşüncenle mi oluyor tarzı birşey söyledi bende evet ben erkek bebekte kullanma taraftarı değilim yürütecle aynı görevi gören erkek çocuklarına uygun alternatif şeyler var onu alırım falan dedim şimdi eşimle konuşuyoruz sakın annen yürüteç alıp getirmesin kullanmam diyorum çünkü kaynanam o tarz bir kadın sırf inada yapar bir çöp almadı ama sırf ben istemiyorum diye alır getiri biliyorum sizce bu konuda haklı mıyım erkek bebeğe yürüteç önerilmiyor ablamın görümcesinin oğlu bu yüzden ameliyat oldu yürteçden dolayı yumurtalıkları içeri kaçmıştı