ozlem_yasn03 Kızımla 30 haftalık olduk ama son 4 5 haftadır öyle tekmeliyor ki sanki biri dıştan tekmeliyor canım çok acıyor dışarı çıkmak istiyormus gibi hiç yerinde durmuyor 😅 sizde de böyle oluyor mu? Bu arada isme hala. Karar veremedik
Minisanne12 ozlem_yasn03 bebeklerin en haraketli olduğu zamanlar taki 34. Haftaya kadar yerleri daralıyor eskisi kadar çıldıramıyorlar😄
minikmucizemmmmmm ozlem_yasn03 32+3 asla ama aslaaa durmuyor maşallah diyeyim gece gündüz yırtacak sanki karnımı😃 gündüz sorun değilde yatınca coşuyor geceleri. Oğlum uyumamız lazım diyorum artık 😃
ozlem_yasn03 Minisanne12 2. Gebeliğim oğlum da son haftalar da hareketliydi bu kadar yoğun değildi hissettiklerim😅
semanur0456 Minisanne12 kız biz 36+0 haftalığız halen boksör gibi içimde durmuyo bu bizim yerimiz mi cok geniş ben anlamadm bebişim de kilosu 2 hafta önde😂😂💜
ozlem_yasn03 Serra3434 Oğlum son zamanlar da hareketliydi o hareketine göre doğunca da öyle oldu yerinde durmuyor. Kızım sen şimdi böyleysen doğduğun da yandım diyorum 😅
minikmucizemmmmmm ozlem_yasn03 evet ya ne zaman gözümü açsam kıpırdıyo. Şu birkaç gündür sabah 5-5:30 uyanıyorum. Heralde doğunca o saatlerde uyancak ona hazırlık yapıyor😂
Aselkusunannesi_ ozlem_yasn03 Benim kızımda öyleydi karnımdayken, halâ da öyle ayakları durmuyor maaşallah😅
Avokadoluhayat ozlem_yasn03 aynı benım kızımı yazmıssın 😂 bizde 31 haftalığız 2-3 haftadır masallahı var içerde boksör yetişiyor sanki 😂