damlaguneyerii Kızlar selam 21+3 günlük hamileyim. Az önce bir mağazadan bebeğime kıyafet aldım birazda pahalı bi marka. Ama nedense icimde bi korku yani aldım ama ya bisey olursa giydiremezsem vs panikliyorum. Sizde oluyo mu böyle? İyice hassaslastım ben.
tunasmom damlaguneyerii Böyle düşünmeyin bence kendinizi yıpratmaktan başka hiçbir şey değil her şeyin hayırlısı. Böyle yaparsanız gün geçmez o yüzden Allah büyük deyip hayatınıza devam edin alın 3 aylıkken başlamıştık almaya ufak tefek şeyler 🙂
Eksijelibon damlaguneyerii 5 damlaguneyerii 21+2 yim babam bebek arabası aldı onun dışında bir ot bile almadım. Bende psikolojik sorunum var heralde diye düşünüyorum. Doktorlar ayda 1 cagırıyor ben bu zamana kadar başka başka hastanelere gidiyordum hep meraktan. Endişe mi kaygı mı yoksa hasta mıyım bilmiyorum bende
damlaguneyerii tunasmom ben daha cinsiyeti yeni öğrendim heves ettim aldım işte biraz endiselendim yinede 🥹
damlaguneyerii Eksijelibon biz anneler endişeleniyoruz herhalde herkes aynı durumda baksana okudukca oh yalnız değiilmisim diyorum
damlaguneyerii Eksijelibon benim doktorum kendisi baktı gireyim mi detaylı ultrasona dedim baktık ya dedi :) kendisi safrasına ıdrar torbasına kadar baktı oyüzden ben girmedim bi tek 2’li test yaptırdım şu ana kadar:) umarım iyi geçer sizin de detaylı ultrason bilgilendirin bizi de💗