aalparslanaselll 12+5 doktorum erkeğe benzetti pipisi gibi duruyor ama erken 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi sizce ilk tahminler doğru mu çıkıyor
Aysee1123 aalparslanaselll Erkekte genelde değişme nadir oluyor. Ben 12+6 da gitmiştim doktor direk kız dedi bizede gösterdi. Ben emin olmak için 14 te yine gittim yani dün değişiklik yoktu tamam dedim bu kız 💯❤️ Erkek dediyse çıkıntı görmüştür ondan birdahakinde netleşir
Aylin735 aalparslanaselll ben ilk gebelikte 11 ikincide 13 haftada öğrendim ve doğruydu eğer doktor kordon ile karıştirmadiysa doğrudur 1 2 hafta sonra daha net olur
Mrymbrfn aalparslanaselll 13 hafta da erkek dedi pipisini gösterdi. 16 ve 17 haftada 100 100 kız dedi😁
Denizinci aalparslanaselll bana da aynısını söyledi 12+2 de ikili testte erkek gibi dedi ama sonra kıza da benziyor dedi . Salı gününe randevum var 14+1 olacağız belki netleşir. Foto var mı sizin benimkiyle karşılaştıralım ?
Aylin735 aalparslanaselll bildirimlere baktığın yerde resim yükle yazıyor ona tıkla resmi yükle sonra alttaki linki kopyala buraya yapıştır