ilaydakaya-21 Kızlar merhaba ben yeni gebeyim doktor seçmem lazım ilgili birisini sizce hangi hastane daha iyidir
Sinem1925 ilaydakaya-21 medicana hakan sabırlı canım hocam kesinlikle tavsiye ederim 🌸 aşırı Minnoş ve ilgili biri
Koalammm ilaydakaya-21 canım egepolu bilmiyorum ama.ben Medicana İlkay nafiye Topaloğluna gidiyorum doktorum güler yüzlü samimi kesin memnun kalırsın. Pahalı bir hastane ama durumun varsa eğer kesinlikle Medicana derim hastane çalışanları çok ilgili tertemiz hijyen açısından da çok güzel bir hastane otel gibi.
4545-umm babymomy_ merhaba bısey sormak istiyorum size bende mustafa beye gıdıyorum ama dogum sıgortamız vardı anlasmalınolunan sıgortayla sıgortası bozukmuş mustafa beyin siz sigortalımi gıdıyodunuz acaba bılgı verebılırmısınız
Basakaltunsoyy Ben de yeni taşındım izmire ilkay hocaya gideceğim perşembe günü ilk randevum 23 haftalık gebeyim inşallah memnun kalırım 😍
babymomy_ 4545-umm merhaba evet doğum sigortam var benımde. Sizin sigortanız nedir acaba hangi firmanın
defneveannesii_ soulmate35 Oy canım İlkay hocam💖 birlikte çalıştık çok seviyorum çok tatlı bi hekim ne kadar şanslısınız valla🌸
Sinem1925 ilaydakaya-21 sgk varsa 715 ti 3 hafta önce gittim en son değişmemiştir sanırım sgk ya da başka bir güvence yoksa 1350 canım