denizimsii12 kızlar 7 gün geciktim aşırı bi kasık ağrım göğüslerimde acı ve ağrı hissediyorum sanki regl sancısı ve ağrısı gibi bu testlerde yanlışlık olabilir mi yada kimyasal gebelikte bile pozitif olabilir mi
neanladinyurdagull denizimsii12 hayırlı olsun teste göre gebelik var 2 gün arayla beta hcg kan testi verip artmasına bakın sonrasında muaneye gidebilirsiniz.Kimsayal gebelikde olsa pozitif çıkar doktor muane sırasında der anca onu
Sbhtzmn denizimsii12 3 gğn gecikmeyle dün yaptım aynı test galiba benimde böyle cıktı kanda 242 cıktı. Hamilesiniz hayırlı olsun 🌸
denizimsii12 neanladinyurdagull inşallah güzel haberler duyarız allahım isteyen herkese nasip etsin ❤️
Gm1709 Canım gebelik gözüküyor kan testiyle takip ederek sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsin. Hayırlı olsun 🧿
Zehrakomut Hayırlı olsun canım gebelik gözüküyor benımde test yaptığım da böyle bir sonuç vermişti hemen kan verdim pozitif çıktı inşallah senınde vardır 🥰
MrsBurcu denizimsii12 benim gebelik testimle aynı 🙈 hem test aynı hemde benim de biri böyle silik çıkmıştı altına yazdığın belirtiler bile aynı ama ben daha şimdi görüyorum yazdığını 🥰