guzelanne01_ Şimdi doktorum bana 39 haftasında doğum olacak dedi doğum yapacağım günüde sormadım ☺️ 31+2 yim haziranının yirmisinde tam 39 haftalık oluyoruz yani haziranın 20 demi doğum olacak (Sezeryanım
Denizahsen guzelanne01_ Ben 30 haftalık hamileyim uygulamaya göre 5 Temmuz görünüyor, ama doktoruma göre 1 Temmuz doğum
Ipek_2017 guzelanne01_ 30+6 yım bende sezeryan doğumum. 15 -20 Haziran arası dedi bana . Siz direk gününü sorun bidahaki kontrolünüzde. Ama 20 -25 gibi olur büyük ihtimal
guzelanne01_ Mhtpflz ben yanlışmı hesaplıyorum diye aynı haftamdakilere soruyorum siz benimle aynı haftamısınız 30+2 yim
guzelanne01_ Pardon 30 +2 yim Benim hesaplamama göre 20 sine denk geliyor acaba yanlışmı hesaplıyorum diye sordum bana yakın olanlara
Nesnes28 guzelanne01_ ben 30+3üm beklenen tarih yani 40 hafta 5temmuz ama seezeryan olacağı için doktorum 25 haziranda alırım demişti sizinde o tarihlerde olur muhtemelen sağlıkla gelsinler inşallah ❣️
guzelanne01_ Ipek_2017 evet unutuyorum sormayı maraş deprem bölgesindeyim zaten 20 haftalıkken gitmiştim en son 28 de gittim unuttum gittiğimde sorim
Denizahsen guzelanne01_ ilk gebeliğim, ama daha karar vermedik aksi bir durum çıkmadığı müddetçe normal istiyorum 🥰
guzelanne01_ Haticevrl ozaman benimde 20 sine denk gelir hayırlı sağlıklı doğsun bebeğiniz inşallah☺️
Denizahsen Zereniim uygulamaya göre kaç gününüz var ? Ben de şu an 30 haftalık hamileyim 70 gün var 5 temmuza denk geliyor