Ezz Merhaba kızlar.. robot süpürge almak istyorum ama marka konusunda kararsızım. Kullandığınız memnun kaldığınız bir marka varmı? Bir de herkes alma gerek yok temizlemiyor diyor sizce?
bebek_firarda Ezz ablam kullanıyor. Roborock Q7 max. Çokta memnun. Tabiki kendi süpürmem gibi olmuyo ama günlük süpürüp sildiriyorum, gayet güzel temizliyo diyo. Çokta memnun, sesi çok olmadığı için misafir sonrası gece bile açıp temizletiyor😂
Tanembebek5 Ezz bebek_firarda ben de roborock Q7 max kullanıyorum canım harika bir şey. İmkanın varsa al derim. Robot süpürgede en iyisi araştırınca
Ao526- Ezz Kıbrısta tayin sebebiyle giden arkadaşlarım var dream vacuum bot L10 Pro aldı. Türkiye’ye göre daha uygun fiyata aldım dedi. Çokta memnun. Bende Roborock Q7 max aldık. Bende çok memnunum 😍 elim ayağım oldu
selinsmother Xiaomi mi vacuum mop pro kullanıyorum memnunum. Günde 1 kez temizletiyorum koltuk altları hiç tozlanmıyor ev hep temiz .
Gizotto selinsmother ben de bunu kullanıyorum ilk çıktığından beri sağolsun günlük işimi görüyor ev temiz görünüyor ama çekiş gücü roborock gibi asla değil. Ayrıca halıya gelince silmeye devam ediyor diğer modellerde halıyı algılıyor ve halıyı ıslatmıyor. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun olduğu için almıştım. Şimdiki aklım olsa en iyisini alır hem süpürmesini hem silmesini kullanırdım. Birde çekiş gücü zamanla azalıyor. Bunlar benim tavsiyelerim (XİAOMİ MOP PRO)
bebek_firarda Tanembebek5 almayı çok istiyorum, evimdeki tüm eşyalar yüksek ayaklı, her şeyin altına girebilir ama eşimi ikna edemiyorum😂
selinsmother Gizotto benim 3 yıl oldu çekim gücünün azaldığını düşünmüyorum. Eğer bütçesi varsa tabiki onu alsın ama işimi görsün diyorsa da ben öneriyorum. Sonuçta her ürüne fazla para verince daha iyisi var ☺️
mervisk Bende Tefal RG7675 X-plorer serie 75 mop marka robot süpürge kullanıyorum yaklasık 1.5 yil oldu. Annemde de aynı robot var gayet memnunuz tavsiye ederim..
Ao526- Ezz Aynen, bizde 4 ay Lefkoşa’da lojmanlarda oturduk sonra eşim sınıf değişikliği alınca Türkiye’ye dönüş yaptık. Uygun güzel fiyatlardı 😂
Selisscee 199319 silmesini yüksek olarak seçin zaten robotlar genelde toz alma usulüyle siliyor leke çıkartma özelliği pek yok
alisko ben xiaomi viomi v2 pro kullanıyorum memnunum. hatta büyük makineyle süpürüp denemek için ev temizken çalıştırdım yine de ince ince tozlar buldu. makinenin çekim gücü iyiyse gayet güzel temizliyor. ani misafirim gelecekse bile ben mutfakta hazırlık yaparken o tertemiz süpürüyor.
199319 Selisscee yüksek de denedim ama istediğim gibi olmuyor benim istediğim böyle sulu sulu silmesi 😂
Tanembebek5 bebek_firarda bende hamile olunca baktı süpürme silme ona kalıyor çok dır dır ediyorum mecbur kaldı ses etmedi en son 🤣🤣🤣
bebek_firarda Tanembebek5 ben de çok zorlanıyordum sen süpür diyordum. oda yapmamak için boşver sen de bırak diyordu. Olmaz ama ev çok pis deyince bırak bizim evimizi de bok götürsün, bünyeye mikrop da lazım diyodu😂😂😂😂