Yasmnnn Merhaba hanımlaaarr🤗 cuma gunu randevumuz var o gün 6+6 olacağız inşallah bebek ve kalp atışı görünür demi kızlar? Lütfen dua edin bana herşey yolunda gitsin🙏🙏❤️
Aylnn Yasmnnn rabbim kucağına almayı nasıp etsın canm ben o haftada duymustum kalp atıslarını cok şükür suan 25 haftalığız🙏
OgretmenEva Yasmnnn hayırlı olsun 🤗 6+5 te vajinal ultrasonla duymuştuk 21 olduk çok şükür 🙏🏻 Darısı başınıza sağlıklı bir şekilde 💕
Rabiapnr Yasmnnn ben de o haftalarda duymustummm 🎉🎉 ama siz kendinizi gene de odaklamayın bazen çok geç duyulabiliyor duyamazsanız da moralinizi bozup enerjinizi düşürmeyin sakın. sağlıcakla geçirin hamileliğinizi insallah 🙏🏻🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz Yasmnnn karından ultrasonla duyulmazsa da üzülmeyin biz 8. haftanın sonunda duyabilmiştik
Yasmnnn Aylnn Allahım evladını sana bağışlasın canım, daha önce 2 düşüğüm olduğu için çok korkuyorum ister istemez. İnşallah bu gebeliğim sorunsuz geçer. 🙏
Yasmnnn OgretmenEva amin inşallah sizede maaşallah🌺 Doktorum pek vajinal usg tarafı değil gebeyken galiba ama hayırlısı inşallag duyarız🙏
Yasmnnn mucizemizibekliyoruzz@Rabiapnr#2541324 teşekkür ederim hanımlar güzel dilekleriniz için, amin inşallah cuma günü muayeneden sonra yazarım inşallah buraya🙏❤️🌺🌺