Betulpehlivan Kızlar bana bursada doktor önerirmisinz güzel herseyi arastıran ilgili doktorum dan memnun degilm biseyim oluyo mesaj atıyorum bisey yüksek cıkınca bidaha baska yerde baktır diyo gel hastanede bakalm demiyo daha kan tahlili bile yapmadı bana 9 haftalık oldum
Handecali Betulpehlivan Ceylan International Hospital da Sibel AKESEN e gidiyorum. Cok memnunum doktorumdan. Tavsiye ediyorum 😊
Ayferfeneer Betulpehlivan ben pembemavide esra can beyazliya gidiyorum ikinci gebeliğim çok memnunum nedret hanımda çok iyi orda düşünebilirsiniz hangi doktora gidiyorsunuz bu arada
Birerkekbebek Betulpehlivan pembe mavideki hemen hemen butun doktorlar asiri ilgili ve yaklasik 20 dk yarim saat muayene edip bilgi veriyorlar feride hanimin hastasiydim cok memnun kalarak dogum yaptim Simdid bebegimizi pembe maviye goturuyoruZ
Htccprz Betulpehlivan Esentepe Emel hanım hastanenin en iyisi diyebilirim popüler olan doktorlardan 😉
Ayferfeneer Betulpehlivan doruk esentepe hayat daha uygun oranın doktorlarına bakabilirsiniz o halde💕
Handecali Dileqim sali gunu randevum var bende sorucam nasil iletisime gecicez diye. Bi bilgim yok malesef telefon kullanip kullanmadigini bilmiyorum