Rabiakltk5 Kızlar daha önce 2 düşük yaptigim için bazı testler yapıldı bu testtede negatif çıkması gerekirken pozitif çıkmış ne demek oluyo bilginiz var mı İnternetten baktım herkes farklı bisey yazmış bilginiz varmi
Esoo06 Rabiakltk5 bagisikllikla ilgili Bi test tek başına anlamlı değil bazen tutunma da zorluk yapabildiğini söylüyorlar bebeğin. Ama 2 3 ay sonra tekrar verirsen negatif bile görebilirsin. Benim ilk negatifti tüp bebeklerim tutmadı. Sonra rahatsızlık geçirdim pozitifken tuttu .ailede romatolojik hastalık olan var mı?
Rabiakltk5 Esoo06 bebeklerimin biri 4 diğeri 5 aylikti kaybettim. Bununla ilgisi varmi bilmiyorum 10 gün sonra doktora gidicem tekrardan
Esoo06 Rabiakltk5 pek sanmıyorum baska ileri tetkik romatoloji belki yapabilir yinede gidin. Bana cok test yaptilar . kaybetme nedeniniz ne suyunuz mu geliyor kalbi mi duruyor
Rabiakltk5 Esoo06 ilk düşüğümde kanama ve ağrıyla beraber suyum geldi ikincisinde ise ağrıyla gittim hastaneye tam acilmam olduğunu söylediler
Esoo06 Rabiakltk5 genelde enfeksiyon yatiyo Altında histereskopi yaptılar mı rahim içi düzgün mü endometrit var mi. Bide serklaj düşünmüyorlar mi sonraki gebelik
Rabiakltk5 Esoo06 evet serklajin yapılması gerektiğini söylediler zaten ama altta yatan başka sebepler varmi onu arastiriyolar rahim filmi çekildim 10 gün içinde çıkacakmış sonuç