Aras09bugra sevaldqn1 genelde erkek bebek anneleri ilk hamileliğinde etten soğuyor kendimden arkadaşlarımdan biliyorum 🤣
EdaBozan sevaldqn1 çiğ köfte mi söylesek kısır yapacak kimsem de yok yerini tutmaz ama en azından bastırır 🤣
sevaldqn1 EdaBozan ay hamilelikten önce nasıl cigkofte yerdim anlatamam resmen şimdi resmini görmeye gelemiyorum ögüresim geliyor aklıma gelince
sevaldqn1 Aras09bugra ya tabi başta sağlıklı olsun allahtan isteğim de ben cok fazla kız hissediyorum ve kız istiyoruz eşimle yanıma yoldaş arkdaş olur diye erkek çocuğu da olur da bilmiyorum kız farklı benim için 🫠🥹
semosderler sevaldqn1 ahahah hani genelde biz diyette falan tüketiyoruz ya o da sen hiç bir yerde brokoli alabilirmiyim diyen erkek gördüm mü diyor , valla görmedim de illa kadın yer diye de bir şey yok 😂😂
EdaBozan sevaldqn1 ay ben sipariş verdim yedim 🤭 benimde gebeliğim yeni ve ben normalde yemek yemeğe bayılan biriyim ama hamile oldugumdan beri öğürmekten yemek yiyemiyorum bi an yemek için fırsatım oluyo değerlendiriyorum 😄 birazdan yine kötülesirim
sevaldqn1 EdaBozan en iyisini yapıyorsun kötüyken yeme kendini zorlama ne zaman iyiysen o zaman ye istediğin kadar böylesi daha güzel