sevaldqn1 Star502 ben hiç tek yiyemiyorum ya illa yanımda birisinin olması gerek istahim da olmuyor yapasım da gelmiyor🤭
sevaldqn1 Star502 benimde eşimin kendi işi oldugu icin istedigi saatte gidip geliyor o yuzden hep birlikte yiyoruz öyle gidiyor akşam da erken geliyor 3 4 5 en geç 😂
kahvesever__ Kuzuletta çöp şişlere dizerken aralarında biraz boşluk olsun çok çok koymayın etleri birde fırını kısık ateşe koyup piş sin ağır ağır 180.190 gibi derce
adenimm_ sevaldqn1 mantım falan var da hamur işi sabah da yedim ondan yapmıyım dedim pirzola yapcam yanında patates püresi 😬😍
Dmlakklk sevaldqn1 Yoğurt çorbası Pirinç pilavı Karnı yarık Bisküvili pasta yaptım ama birde bana sor yapana kadar 40 defa oturdum kalktım bacaklarım çok titriyor ağır geliyor artık 38 haftalık olduk
semosderler sevaldqn1 sabah kalkınca güya menü kurdum kafamda şimdi koltuktan bile kalkasım yok akşam menüde açlık var galiba 😂😂
sevaldqn1 semosderler of bende aabah kalkar kalkmaz düşünüyorum eşim herseyi yemiyor bide yemek secmesi var o yüzden zor çıktım işin icindennn