2prensesannesiiii Ben 15 16 mayıs sezeryan doğum yapacağım bebeğim erken gelmez ise genel anestezi önermedi dr spinal belden aşağı uyuşturulacağım istersen uyuturuz seni dedi sakinleştiriciyle ama ful narkoz vermeyiz dedi beni neler bekliyor🥲
Merveincim 2prensesannesiiii çok güzel bir doğum anı bekliyor canm korkma.Ben de 13 gün önce Spinal doğum yaptım doğum sonrası uyuşukluk geçtikten sonra hafif ağrılarım oldu ama serum ve ilaç takviyeleri ile daha iyiydim. Zaten doğum esnasında bişi hissetmiyorsun Bebeğini gördüğün an ise herşey geçiyor. Ayaklandım bolca yürüdüm kahve içtim. Ödemim oldu 10. Güne kadar devam etti. Ayaklarm balon gibiydi ama şükür oda geçti. Artk Ayaklandım işlerimi kendim yapabiliyorum aklımda olan bir şey varsa sorabilirsin
CmreKsidar 2prensesannesiiii hiç bisey hissetmedim sezeryan boyunca sadece ellerin vücudumda gezdiğini hissettim çok korktuğum icin 2 kere tansiyonum yükseldi onun dışında hiç bisey yaşamadım hatta doktorumun gittiğinden bile haberim yok uyumuşum ben ikinci gün toparladım kızımı kucaklayıp kendi işlerimi yapabiliyordum ❤️ Sezeryan sonrası bol bol su ve sade kahve icin kahve önemli ben önemsemedim baş ağrısından hastanelik oldum ama herkes ben gibi olmuyormus.
Tansu15 2prensesannesiiii sütün gelmezse biberpn kullanma. 16 günlük kızım ve memeyi tutmuyor. Çay kaşığı yada süt kaşığı kullan.
blueberyy00 2prensesannesiiii çok güzel olacak korkma güzel düşün çok kolay doğumdan sonra başını hep yukarda tutacak şekilde yat engin yatma narkoz başına çok gitmesin baş ağrısı yaşamazsın ben çok şükür bu sayede yaşamadım hiç,sürekli yürü ve bol sıvı tuket, ameliyatda iğne acitmiyor kendini korkutma
zaxeles Merveincim yaaa hayırlı olsun merhaba eve geçtiğiniz de dikiş ağrısı oldu mu ben yürürken birazcık zorlanıyorum 2 gün oldu 🥲
2prensesannesiiii Merveincim maşallah 🥰 karnını sıktılar mı bastırdılar mı pis kan gitsin diye nasıl acılı mı 🥲
zaxeles Bende 2 gün önce spinal sezeryan oldum çok panik yaptım hatta panikten doğum sırasında baya istifar ettim🤧 ama inan ne anestezi ne doğum hissetmediğin için korkmana gerek yokmuş bebeği gördüğün an rahatlıyorsun 😍
2prensesannesiiii zaxeles yaaaa kıyamam 🥴 benimde panik atak var sezeryan deyince dr kabuslarıma girdi ama genel olarak ameliyattan korkma sonrasından kork diyorlar🙈
Merveincim zaxeles evet oldu annem ablam sağolsun yemek vs onlar halletti doğru dürüst kalkıp oturamıyordum, bebeğim ağlayınca zor kalkıyordum 10 günden sonra tam anlamıyla iyi oldum diyebilirim. Seninde geçer canm az sabret geçmiyor değil
mercimekkoftesi1 11 gün önce spinalle sezaryen oldum ikinci kez hiç tedirgin olma 🌸 doğumdan sonra uyuşukluk geçince biraz ağrın oluyor ama onu da zaten sürekli ağrı kesici iğnelerle ve serumlarla hafifletiyorlar. Ödemin çok oluyor serumlardan dolayı ama bnm 1 hafta sonra inmişti şişliklerim baya şişiyosun 😅
2prensesannesiiii mercimekkoftesi1 yaaaaa maşallah allah analı babalı büyütsün 🙏🏻kendi kendine mi indi bişeyler kullandınız meme ucu kremine gerek var mı bu arada
Merveincim 2prensesannesiiii bi ara bi bastırdıklarını hatırlıyorum ama acı hissetmiyorsun canm 13. günüm hala kanamam devam ediyor
Aaaysee 2prensesannesiiii en acısızı karına bastırma anıydı canım korkma,profilime bakarsan doğum yapacaklara öneriler diye post açmıştım yararlı olacağını düşünüyorum 💗
zaxeles 2prensesannesiiii bende normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan tercih ettim ondan da korkuyordum ama normal kadar değil 🫠 sonrasından da korkma evet zor bende zorlanıyorum ama inan tatlı geliyor ağrısı sadece dikiş ağrısı var yürümek zor geliyor hastanede de ağrı kesici antibiyotik derken hissetmiyorsun diğer ağrıları 🥰
mercimekkoftesi1 2prensesannesiiii bol bol su içmek gerekiyormuş ödemin hemen geçmesi için ama ben sütüm olsun diye su içiyordum bi taşla iki kuş oldu 😅 göğüs ucu kremini ihtiyaç var bnm ikinci gün göğüs uçlarım çatlayıp kanamaya başladı. Ben specta mam phyto + kantaron yağı kullandım hemmeennn geçirdi.
Merveincim 2prensesannesiiii yok hayır avucunun içi kadar düşün öyle ped çok dolu dolu olmuyor hatta bazen çok az geliyor
2prensesannesiiii zaxeles ben de normal istiyordum ama olmadı çatım darmış bebek takılı kalır açılma olsa da dedi acil sezeryana almak zorunda kalırız dedi 🥲 hayırlısı olsun öylede böyle de gelecek inşallah bende acı hissetmem dediğiniz gibi geçer gider zorlu günler🙏🏻🥲
zaxeles Merveincim benim de öyle annem hallediyor herşeyi ☹️ ama çabuk ayağa kalkma yolları arıyorum 🫣🫣
JEFF Kaynanayla yaşıyorum.. 5 ci gün eve geldik , 10 aylıgız şu ana kadar hiç yardım almadım , her şeyini kendim yaptım , tek bir gece bile başkası bakmadı.. anne olunca güçleniyor insan🥰
2prensesannesiiii JEFF maşallah size🙏🏻 Pozitif doğum hikayem olur inşallah benimde allahın izniyle 🙏🏻🧿