Bende de haftalardır gerilik var 2 hafta. Tabi bu işin gidişatı, bebeğin kilo alıp almaması en önemlisi bu geriliğin asıl sebeplerine bağlıdır. Benim bebeği besleyen damarda direnç var. Coraspinle başladık, kan sulandırıcı iğneyle devam ediyoruz yolumuza. Bu direnç, gebelik zehirlenmesi(preeklampsi) ile doğru orantılı seyredebiliyor. Benim de öyle olacak gibi görünüyor, tansiyonum yükseliyor, midem bulanıyor, ödemlerim arttı. En son idrarımda protein bakıldı ve pozitif çıktı. Demirim de düşük emilim sorunu yaşıyorum sanırım, uzun zamandır hap kullanıyordum. Bebek kilo alsın diye elimden geleni yaptım iştahsız birisi olmama rağmen, ama haftasını yakalayamadı. Erken alınma ihtimaline karşın ciğer geliştirici vurulduk. 33. Haftadayız işte bu ara düzenli tansiyon ölçüyorum sürekli. Bunları sizi endişelendirmek için değil, altta yatan sebebi iyi araştırmanızı tavsiye etmek için yazdım. Her durumda tansiyon önemli ona ve demire dikkat ediniz. Emilimi de önemli demirin. Şifalar dilerim. Hepimiz vakitlice ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı, keşkesiz doğumlarımız olsun.