Aysecan0335 32+5te 8 mayısta alıcam bende 5 gün boşa mı gidiyo onu merak ediyorum bende, öncesinde alamıyorum çünkü heyet raporum var o gün bitmiş olucak
Papatyam28 nur_bebek34 çorluda yaşıyorum bende bagkurluyum geçen hafta sgk ya bu konu için gidip sordum dedilerki 32 haftalık iken doktordan çalışamaz raporu alıyorsunuz doktor sisteme girdiginde bizim sistemimize düşüyor dedi bir yere raporu götürmene gerek yok dedi .ama ben çalışmaya devam etmek istiyorum dedim eger kontrolde bi sıkıntı çıkmaz ise doktorum uygun görürse çalışabilir raporu alıncakmış 32 haftalık oldugunda daha sonra zorunlu izin başlıyor 37 haftalık oldugunda
Papatyam28 karperisi evet alıyor ama bagkur borçun olmaması şartıyla ve son 1 yıl içinde aktif bagkurlu görünmen gerekiyormuş oyle dedi sgk çalışanı bana
Papatyam28 Felicity bende bagkurluyum canım geçen hafta sgk dan aldım bilgiyi dedigi şu 32 haftalık iken doktordan çalışamaz raporu alıyorsun doktor sisteme girdigi zaman bizimde sistemimize düşüyor dedi. Özellikle sordum muhasebeciye yada sgk ya bildirmem gerekiyormu raporu diye .onlar da hayır bizim sisteme düşüyor dedi sizin bişey yapmanıza gerek yok dedi
Felicity Papatyam28 çok teşekkürler bilgiler için. Peki sonra ödemeyi nasıl alıyoruz? Nereden alıyoruz? Yani doğumdan sonra 8 hafta bitmeden mi alırız ve ptt’den mi alınıyor acaba? Bizim haberimiz nasıl olacak yattığında veya takibi nasıl yapacağız bilginiz var mı acaba?
Aysecan0335 M123m123 sizin maaşınız zaten yatacağı için ekstra rapor parası almıyorsunuz biz özel sektör olduğumuz için maaş almıyoruz rapor parası alıyoruz 🌸
Mutlumumutlu Ozgemoms ayakta başlama tarihim yazıyor ama bitiş tarihi kısmı boş. Onun için tekrar mı doktora gitmem gerekiyor ?
Gumus25 Felicity e devlette banka iban bilginizi girin direkt hesabınıza yatar. Yoksa pttden yatıyor mesaj gelir telefonunuza
Papatyam28 Felicity ben nasipse 1ay sonra ögrenicem nekadar sürede alırım diye ama kız kardesimde aldı aylık parça parça yatırıyolarmış kimi 3ayda toplam alıyor kimi 4 ayda yaşadıgımız yere göremi degişiyor sistem bilemedim e devletten takip edebilirsin