Minezra Arkadaşlae sonuçlardaj anlayan varmı 2 düşük sonrası yaptırdım daha doğrusu kalp atımı olmayıp kürtaj oldum
Aylin735 Minezra değerlerinde öyle aman aman Bi yükseklik yok başka sebebi olabilir dusugunun belki bilgim yok üstte kalsın geçmiş olsun
arirangg Minezra Canım asıl pıhtılaşma testi o dediğim test. Onu ben de tıbbi genetikte yaptırdım. Bir de o testten ayrı bana ve eşime kromozom testi yaptılar. Onları da yaptırmanı tavsiye ederm
Minezra arirangg eşime ayrı randvü almadım benimle birlikte gelecek olurmu öyle ben anlatacağım bakalm ne testler isterse artk
arirangg Minezra Evet bizim de ayrı randevumuz yoktu. Ama doktor ikimizden de kanlar aldı. Kromozomlarımızda bir problem var mı diye bakıldı. Bir de bana pıhtılaşma testi yapıldı
Senagg arirangg pıhtılaşma için homosistein testi sonucuna mı bakılıyor acaba? Yani hangi değere göre pıhtılaşma var veya yok deniyor acaba?
arirangg Senagg Trombofili paneli testi yapılıyor. Genlerinizin karşısında pıhtılaşma varsa yazıyor. Pıhtılaşma yoksa normal yazıyor