mimaranne06 kubrablakx Benim de 35+3 de 2200-2300 denildi. 100 gramda alsa hala besleniyor sizden iyi yönden bakın. Ben çok takılmıyorum. İlk oğlum prematüreydi belki onunda etkisi var.inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🌸
kubrablakx mimaranne06 evet kiloya takılmamak gerekirmiş plasentadan dolayı ben biraz endişelendim hayırlısıyla gelsin kavuşym hemen 💖
Ozlmplt kubrablakx sıkıntı olmaz dediyse çok güzel kiloyu bı şekilde toparliyolar sonradan da olsa sagliklica gelsin de inşallah minnaklar ☺️
waldorfb kubrablakx Benim eşim 41. haftanın sonunda 2.800 Gr doğmuş, kayınvalidem doğmaya niyeti yoktu daha bunun der durur. Kilosunu kafaya takmayın, doğduğunda bol bol annesinin sütünü emecek kilo alacak ☺️
kubrablakx waldorfb evet inşallah öyle olur ya ben bile 2600 doğmuşum annem öyle söylerdi sonradan anne sütüyle toparlancak bebeğim evet 🙈🥰
Eemoom kubrablakx valla tamamen genetik ya. Neler neler yedim. Normalde o kadar yediğim şeye kızımın 4 kilo falan doğması gerekirdi 😂 ultrasonda 3400 falan gözüküyordu. 3070 doğdu. Genetik dedi doktorumuz. Eşimde zayıf doğmuş. O yüzden çokta takmamak lazım. Sağlıkla ise kilo çok önemli değil. Doğdu hemen toparlamış hızlıca kilo almıştı zaten