Cey53 Hanımlar merhabalar, yulaf ezmesi ile tarifler yapıp tüketiyor musunuz, faydalarını görüyor musunuz?
[silindi] Cey53 lapa hic sevemedim ben yogurtluya bayiliyorum onu kesfettigimden beri hep onu yiyorum, tok tutuyor baya ve cok lezzetli
Mervvvever Cey53 bir çay bardağı sütün içine 3 yemek kaşığı yulaf bi tatlı kaşığı sürme çikolata koyup biraz kaynatıyorum çok lezzetli oluyor
gokcem533427 Ben genelde ya yulafli yumurta yapıyorum ya da yulaf lapasi yulaf lif bakimindan da zengin
Kediler Çok severek tüketiyorum. Hem uzun süre tok tutuyor hem de sindirim sistemimi çok rahatlatıyor. Yumurtayla çırpıp omlet gibi pişiriyorum, yoğurtla karıştırıp baharatlandırıp yemek gibi yiyorum, sütle pişirip vanilya hindistan cevizi ve taze meyvelerle tatlandırıp tatlı gibi yiyorum. Her türlü çok lezzetli ve doyurucu oluyor bence
adatuna Bir fayda görmek değil de ben seviyorum yemesini. Üniversiteden beri ara ara kahvaltılarda yaparım. İçine muz ezip kakao ekliyorum. Tabağın üzerinede çilek, muz, fıstık ezmesi, chia tohumu serpiştirip yiyorum.
Ruya_burcu45 1 kase yoğurdun içine 3-4 kaşık yulaf koyuyorum. 10 dk kadar bekleyince yumusuyor. Hem tok tutuyor, hem de bağırsakları rahatlatıyor. Tadını da çok seviyorum