Cans50 Kızlar merhaba.Tavuk yiyor musunuz hamileliğini boyunca?B3n hormonlu diye hiç tüketmedim ama nugün dışarda ızgara olarak yiyeyim diyorum 26 haftadır hiç yemedim.Merak ettim yiyor musunuz tavuk eti.Özellikle dışardaki restoranlarda
Benay Cans50 tavuk çorbası yaptım dokundu tavuk yeyince kötü oluyorum dedim meğerse tavuktan değil sarımsaktan rahatsız oluyormuşum 😂 tavuk yiyorum ben başlamasına bayılırım bu yüzden çok tüketiyorum 31 haftalık olduk hiçde bişey olmadı şükürler olsun
sudamlasi Cans50 dışardan asla yemiyorum haftada bi defa kaçamak yapıp evde kızartıyorum🙈evde yapıp yiyin.
Pamugumgeliyor Cans50 zaten pekte sevmem, bi iki kere doner yemistim tavuk olarak, iki kerede tavuk corbasi yaomistim ama tavuklarini yemedim sevmiom die corbadan sectim ictim. Ama haklisin banvit icin bile neler neler duydum .
Cans50 Benay ya ben evde değil de dışardaki restoranlarda yemek istiyorum nr bişeyim gıda zehirlenmesi vs oljr nu diye korkuyorum
Cans50 Benay valla cnm türkiyede hiçbirşey güven yok ete süte tavuğa o yüzden hasret kaldım bu tatlara.Dışatdan et ya da tabuk yemiyorum ama işte insanın canı çekiyor
Cans50 Valla organik tavuk hem pahalı hem pişmesi zor arada tavuk dünyası vs yiyesim geliyor ama içime sinmiyor sanki bebeğe hormon yükleyecekmişim gibi geliyor evde de tavuk yapmak hiç aklıma gelmiyor eve almadığım için bari arada göğüs alayım da sote yapayım tavuk dünyası vs yiyor musunuz anneler ?Biliyoeum herşey hormon da sanki tavuk daha bir hormon ya 😂😂
Maviii Cans50 valla ne demişler canım, sakınılan göze çöp batar... ona bakarsan yediğimiz peynirden tutta, meyvesine kadar hormonlu.. yani biraz bu süreçte çok takılma derim ben 🙈