rfzsB
Selâmun Aleyküm kızlar,bende herkes gibi uzun uzun doğum hikayelerini okumaya bayılıyordum beni hiç korkutmuyodu zor doğumlar okusamda,yine heyecanla ve ağlayarak okuyodum ve mutlu oluyodum. Sıra bana geldi ama ben zorlu hikayemi yazmicam, yazıp da gözü korkan falan olur o yüzden yazmicam. 12 Kasım bizim evlilik yıldönümümuzdu,4 Kasım en geç tahmini doğum tarihiydi,4 kasima kalacağımızı düşünmüyodum ama kızım evlilik yıldönümümde geldi. 10 gün boyunca üç defa doktorum kontrole çağırdı açılmama bakıyodu ama hiçbirinde açılmam yoktu,en son ptesiye kadar bekleyebilirim 42.haftama girdim çünkü daha fazla bekleyemeyiz dedi. Pazar günü öğle sıraları kahvemsi bir akintim geldi,bekledim aksam üzere de koyu kıvamda akıntılarim oldu,gece 12 den sonra 12 kasim oldu esim evlilik yildonumu icin bana supriz yapti,ben dustaydim,esim beni çağırdı panikle bende birden panikle çıktım banyodan birden karsima çiçek ve şarkılarla çıktı ben ona kızgındım ama onu görünce ağlamaya başladım o ara benden su gibi akıntı geldi sonra tekrar banyoya girdim. Şu sandım yıkadım kendimi çıktım banyodan,sonra kutladık günümüzü. Ptesi sabah namazdan sonra uyumadım evimi temizledim saat 10 dan sonra doktora gittim, doktor hemen içeri aldı beni,alttan baktı hic açılma yok dedi, yatısıni yapiyorum suni sancı vericem iki uc saat acilma olmasini beklerim,ama acilma olmazsa sezeryana alicam dedi. Bende açılma ihtimali var mı ne önerirsiniz dedim doktorum açılma olacağını zannetmiyorum sadece denicem dedi,bende sancı istemedim o zmn sezeryan olsun dedim işlemlerini baslatsinlar sonra doğuma alalım dedi. Gittim kanımı aldılar yatışı yaptı,işlemler bittikten sonra beni almaya geldiler, üstümü giydirdi eşim,ben gülüyorum, konuşuyorum sonra üstümü giydim ameliyathaneye gittik eşimi de istedim ama eşimi almadılar telefonu mu verdim resim çekmelerini istedim,eşim beni öptü biz ayrıldık ameliyathanedekilerle konuşmaya başladık nasıl hissediyorsun dedi bir ebe bomba gibi hissediyorum dedim gülerek ebe de nasıl girerseniz öyle çıkarsıniz hep bunu söylüyoruz dedi. Sonra serum başladı,narkoz mu dedim yok dediler,sonra doktorum gelince geldiler narkozu vermeye,bebek hemşiresi ben uyucam zaman bişeyler sormaya başladı ben o an narkozu almaya başladım siz beni bayıltiyosunuz demi dedim ve gittim gözlerimi açtığımda ameliyat bitti gözün aydın dediklerini duydum sonrasını anlatmıyorum,ben baygınken kızımı emzirdiler ben görüyodum ama tepki veremedim uzun müddet. Şimdi üçüncü günümüz anneliği daha tam kavrayamadim,ama çok güzel, böyle emzirirken yapışması, gazını çıkarırken boynuma yapışıp mucuklamasi,çok güzel. Hep dua ediyorum Rabbim olmayan herkese bu duyguyu yaşatsın,hamile olanlara daha çok dua ettim Rabbim herkese kolay bir doğum versin, sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu arkadaşlar ve uygulama. Bana ve kızıma dua edin hemen toplanalım teyzeleri.