GulKeskin sonnenschein bende gitmiştim çok eğlenceli geçiyor hem spor yapıyorsun hem sosyallesiyorsun hemde Çok güzel bilgiler ediniyorsun 😊
Ezgiliiii Sehrazatt hayır ücretsiz oluyor hemen hemen her yerde bu eğitimler. Birde sertifika gibi birşey veriyolar sembolik gebelik eğitimi tamamlanmıştır diye hatta eşantiyon ürünler falan da vermişlerdi broşürler falan eski Nisa şimdiki Medipol Bahçelievler hastanesinde
Sehrazatt Ezgiliiii bende medipol Bahçelievler’e gidiyorum teşekkür ederim cevabınız için gidince soracağım 🌸
Kediler Eğitime katılmaya vaktim olmadığı için online gebe okulunu izliyorum internetten. Sağlık Bakanlığının hazırladığı eğitimlermiş, verimli oluyor. Vakti olmayanlara tavsiye ederim
TugSozTan Devlet hastanesinde gebe okuluna gittik 6 hafta sürdü kendi takipli olduğum özel hastanenin online kursuna katıldım
Kediler Nazz21 https://khgm.saglik.gov.tr/TR-65461/uzaktan-egitim-gebe-okulu.html?Sayfa=3 Son sayfayı göndermişim yanlışlıkla, siz ilk sayfadan başlarsınız 🌸
Ezgiliiii Sehrazatt tlfla arayıp isim yazdırabilirsiniz. Bende 4 yıl olduğu için kayıt oluşturdum yine 18 mayısta var bir sonraki gebe okulu tlfla isim soy isim tlf no alıyolarlar . Müsaitse eşde katılabilir dediler tlf da
Sehrazatt Ezgiliiii benim Şuan çok erken sanırım 14. Haftadayım yinede kayıt olabilir miyim acaba siz kaç haftalıksınız
Cigerekacankedituyu Bugün devlet hastanesinde başladım. Fizyoterapist eşliğinde spor yaptık. Sonrasında normal eğitim olacaktı sanırım ama benim işe yetişmem gerektiği için çıkmak zorunda kaldım. Spor da 1 saate yakım sürdü.