SusamTanemibeklerken Günaydın kızlar bugün diğer zamanlardan daha buruk çaresiz olduğumu hissediyorum.. 1 yıl oldu geçti bile fakat hayla hamile kalamadim 2 ay önce hsg cekildim sonucu yazdimmi buraya hatırlamıyorum herşey çok güzel eşimde ve bende bir problem yok zaten 1 düsugum vardı oncesinde onda hemen kalmıştım ama bu sefer yok evet allah bilir diyorum vardır zamanı vakti şımdı değil demekki diyorum yaşım 30 oldu kg fazlamda var 85 im ve veremiyorum versem alıyorum geri tükenmiş gibiyim hsg den sonra cok umutlanmistim dr bebek haberini bekliyorum diye çıkınca bana umut gelmişti ne biliyim kafamı rahat bırakmaya çalışıyorum ama ne mümkün ister istemez olmuyor bazen.. Yarın başka bir dr randevum var kendi dr umdan cok memnunum fakat birde başka görüş dinliyim dedim belki bu iyi gelir bilmiyorum. Ama tükenmis hissediyorum karşıma videolar çıktıkça ağlıyorum etrafımda gebelik haberi duyunca hem çok seviniyorum hem bir tarafim buruk öyle bi durum işte sizede ici mi dökmek istedim çünkü beni anlayan kimsem yok.
Eksijelibon SusamTanemibeklerken canım eşin spermiyogram, sen hormon tesleri vs yaptırdın dimi? Her şey temiz mi? Gerçi ben 2 sene hamile kalamadım sebepsiz infertilite nedeniyle. Sonunda tüp bebek yaptrıdım
Novamomy SusamTanemibeklerken seni çok iyi anlıyorum inan ki ama benim eşimde sıkıntı vardı askeri personel kendisi gidip 6 ay görevden gelmez gelse de 2 yada 3 hafta kalırdı bir sürü ilaç tedavi aldı ama yok ikimiz çok yıprandık ama ben daha çok en son yok böyle olmayacak diyip tüp bebek yaptırdık rabbıme şükürler olsun dualarımızı kabul etti 🙏🏻eğer imkanınız varsa daha çok yıpratma kendini eşinde istiyorsa bir de bu yöntemi deneyin Allahım dualarını kabul etsin 🙏🏻
Tugraseda SusamTanemibeklerken kilo problemim var demişsiniz istesemde veremiyorum demişsiniz. Bi sağlık sorununuz yoksa verirsiniz hemen yapamam diyip pes etmeyin. Benim cok yakın bir arkadasım tam 5 sene korunmadı ve 5 yılın sonunda hamile kalabildi. Kilosundan sebep doktor zor olacağını söylediği için korunmuyodu dediği gibide oldu gerçekten kilosu engel oldu senelerce hamile kalmasına. Güzel bi diyetisyene gitseniz şöyle bi 10 15 kilo verseniz bedeniniz hormonlarınız kendine gelse ne güzel olur hem sizinde kafanız daha dinç daha memnun olacağı için psikolojik olarakta vücudunuz hazırlanır gebeliğe. 30 yaş hiçbişe değil geç kalmadınız korkmayın
oozgenur SusamTanemibeklerken ayni benimde 2 yil olacak esim daha once test verdi bi sorun yok ben her ay kan hormon baktiriyorum 4 ay once hsg cektirdim bi sorun yok esim yarin bi daha test verecek ben de baska doktora randevu aldim haftaya gideceğim bende artik asilama yada tüp bebege gidecegim yani baska beklmeye dermanim kalmadi yanimde yas ilerliyor 28 kilom 100 üzeri ama pcoa falan yok vermeye çalışıyorum veremiyorum almaya hemen aliyorum kafayi yicem benimde anlatacak kimsem yok
Eksijelibon SusamTanemibeklerken 1 sene daha bekle veya bekleme direk tüp yaptır. 2 sene denedim inan cok yıprandım olmuyorsa olmuyor dedim kabullendim. Aşılama vs önerebilirler ama genelde vakit kaybı diyorlar
SusamTanemibeklerken Eksijelibon evet aşılama denildi hsg yeni cekildigim için bekleyelim dendi bilmiyorum tüp bebek için maddi olarak zor görünüyor bakalim bende bilmiyorum
SusamTanemibeklerken Novamomy işte tüp bebekte bizim için zor görünüyor şuan ama çaremiz o kalırsa öyle yaparız teşekkür ederim inşallah 🍃
SusamTanemibeklerken Tugraseda evet bir hastalığım yok şükür çok alıp veriyorum zaten devamlı devam ediyor bu surecim ilk hamile kaldığımda 70 e düşüp kalmistim sonra bir daha veremedim haklisiniz aslinda bi 10 kg vermek bile belki bu yüzdendir dr kilo verme ni istiyorum demişti ama ben geri aldım işte
Tugraseda SusamTanemibeklerken ben bunu örneklerle direk yakın arkadasımda gördüğüm için söylemek istedim kusura bakmayın kırdımsa. İnşallah sebep kilo kadar basit bişeydir ve hemen altından kalkılır sağlık sorunu olmasın gerisi kolay
SusamTanemibeklerken oozgenur kendimi gördüm okurken inşallah rabbim gonlunuze göre verir inşallah anne olmak isteyen herkes olur 🌼
Minikkus0606 Bizde de bir sorun yokken 1 yıl boyunca olmadı canım. Sebepsiz infertilite dediler. Hsg çektirdiler 4 ay sonra hamile kaldım. Hamile kaldığım ay Progestan kullandım. Aynı zamanda gynoseed jel kullandım hangisinin faydası oldu bilmem. Jeli kullanıp çok hamile kalan var canım. Kullanmanı tavsiye ederim
LeylaNil92 SusamTanemibeklerken Ben bunları 5 yıl yaşadım. Malesef zor doğuma daha var hala bebek videoları izleyip ağlıyorum tabii hamilelik duygusallığından. Dr Mehmet Fatih Karslının vitaminlerini tavsiye ederim bi şans verin. Benim kilom 104tü 5 ay spor, aralıklı oruç ve her gün yürüyüş yaptım. 91 e düştüm ki o kiloda bana tedavi bile olmaz diyorlardı çok şükür vitaminler vesilesi ile hamile kaldım. Yürüyüşün de yumurtalıkları calistirmakta cok etkisi oldugunu söylüyorlar saglikli beslenmenin de tabi.. adetim duzensizdi dusukten sonra pcos tanisi da almistim hizli kilo aldigim icin butun dengem alt ust olmustu. Mfk nin adalis, adviktor ve minera vitaminlerini kullandim sadece acikcasi basta hedefim adet düzenleyip kilo vermekti. İki vitaminle hamile kalabilecegimi dusunmemistim. Vitaminler bitti once kimyasal gebelik geçirdim. İki ay sonra da artik es paketi almaliyim dedigim ay hamile oldugumu ogrendim cok şükür. Bu şekilde olmayip hamile kalan vitaminler vesilesi ile cok insan var bi arastirin ve deneyin isterseniz.
SusamTanemibeklerken LeylaNil92 çok kullanmak istedigim ürünler onlar devamli takip ediyorum hatta doktorumla sinif arkadaşı olduklarını öğrendim kullanabilirsinde demişti fakat henüz alamadım hep alcak olduğumda birsey çıktı ne kullanacagimi bilemedim tek ben macun alıp kullansam yeterli olur mu ki dedim sonra öyle kaldı
burcu-y Yumurta, sperm ve rahim varsa çocuk sahibi olma şansı hep var. Umudunu hiç kaybetme inan hepsi geçiyor, her şey yoluna girecek. Tüm endişelerin, kötü tecrübelerin yerini güzelliğe bırakacak inşallah 🙏🏻
SusamTanemibeklerken burcu-y ah inşallah kendimi öyle telkin ediyorum ancak işte dusuncelerden alikoyamiyorum cok tesekkür ederim
Denizkaramuk SusamTanemibeklerken Rabbim bir an önce kucağınızı doldursun eviniz çocuk sesleriyle neşelensin inşallah🙏🏼 Üzülmeyin Rabbim sizin için en güzel zamanı bekliyor demekki
SusamTanemibeklerken Denizkaramuk allah razı olsun demekki vakti var diyorum bende ama bir yanımda hemen olsun istiyor işte